Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Mousse de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Reteta de mousse de ciocolata e o reteta usoara si aspectuoasa, aerata, numai buna si pentru copii. Se separa

detalii rețetă—

Terina cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Foile de gelatina se rup in bucati mici si se pun la inmuiat cu apa. Se toarna zeama de la lamaie peste zmeura si

detalii rețetă—

Crema cappuccino cu sos de zmeura si visine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

-se amesteca praful de cappuccino cu laptele,se inmoaie gelatina in el, apoi dupa 2-3 minute se pune pe foc, sa se

detalii rețetă—

Crema ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Tofu se infasoara in cateva servete de hartie si se lasa cam 15 min. sa se scurga de zeama. Gelatina dizolvata se

detalii rețetă—

Crema de ciocolata fara gelatina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Am frecat bine untul cu zaharul. Ciocolata am rupt-o bucatele si am pus-o cu cacaoa sa se topeasca pe foc

detalii rețetă—

Crema pentru tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema pentru tort aveti nevoie de 150 g ciocolata alba, 8 foi de gelatina, 2 oua, 2 linguri de zahar.

detalii rețetă—

Bavarez de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru bavarezul de vanilie se pun intr-o cratita smaltuita, laptele, ouale, zaharul, vanilia, gelatina spalata in

detalii rețetă—

Crema de cafea cu rom si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de cafea se freaca galbenusurile cu zaharul, pana se fac ca o spuma. Se adauga doua linguri de esenta

detalii rețetă—

Sarlota de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

O reteta delicioasa si usor de realizat este cea de sarlota de vanilie. Pentru a o realiza, aveti nevoie de lapte,

detalii rețetă—

Sarlota de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Sarlota de cafea este delicioasa si usor de preparat. Pentru realizarea ei sunt necesare urmatoarele ingrediente:

detalii rețetă—

Bavareza cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Bavareza cu fructe este o reteta delicioasa cu fructe. Se prepara din lapte, gelatina, vanilie, galbenusuri, zahar,

detalii rețetă—

Bavareza de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bat galbenusurile impreuna cu zaharul, laptele, zaharul vanilat, la cald. Se adauga apoi gelatina, inmuiata in

detalii rețetă—

Bavareza de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bat galbenusurile la cald, impreuna cu zaharul, laptele, zaharul vanilat si esenta de cafea. Se adauga apoi

detalii rețetă—

Bavareza de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bat ouale cu zaharul, apoi se pune compozitia pe foc. Se adauga ciocolata inmuiata in lapte caldut, gelatina

detalii rețetă—