Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Crema cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Crema de migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Crema pe baza de fondant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Crema de alune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Serbet de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun la fiert zaharul cu apa si se ia de pe foc, dupa ce siropul s-a legat. Se lasa la racit si se freaca cu o

detalii rețetă—

Serbet de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Intr-un vas se pun 100 gr zahar impreuna cu o ceasca de apa si se lasa la fiert pana cand scade apa, iar zaharul se

detalii rețetă—

Serbet de cirese amare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ciresele amare se piseaza cu samburi cu tot, dupa care se pun la fiert in apa, aproximativ 15 minute. Se iau de pe

detalii rețetă—

Serbet de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Zeama de la visinele proaspat stoarse se pune cu apa, zaharul vanilar si zaharul intr-un vas, la fiert. Se lasa pe

detalii rețetă—

Serbet de capsune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se paseaza cu mixerul capsunele spalate si curatate de codite. Se scurge piureul prin sita si se pastreaza 200 ml

detalii rețetă—

Serbet de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe in cratita de dulceata apa cu zaharul, pana se topeste. Se adauga zeama de lamaie, ciocolata rasa si se

detalii rețetă—

Serbet de cirese amare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se foloseste zahar fara impuritati. Se pune zaharul cu 500 ml apa si un pahar de zeama rece de samburi, pe foc

detalii rețetă—