Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Colarezi sau frecatei cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un castron, punem faina, sarea si picuram 2 linguri de lapte. Frecam faina intre degete pana obtinem firmituri

detalii rețetă—

Crema de vanilie pentru prajitura cremes

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru cremes se intind doua foi cat tava si se coc pe dosul tavii, iar intre ele se pune crema. Pentru crema de

detalii rețetă—

Halva turceasca delicioasa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru halvaua turceasca delicioasa se pune untul la incalzit, iar cand este fierbinte, se adauga faina si mestecam

detalii rețetă—

Crema de cacao fara ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de cacao fara ou se dizolva cacao, faina si zaharul cu putin lapte rece. Se freaca bine pana nu mai

detalii rețetă—

Parfait cu banane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru acest parfait aveti nevoie de oua, faina, lapte, zahar, vanilie, unt, banane si frisca.

detalii rețetă—

Crema de vanilie cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se freaca galbenusurile cu 150 gr zahar, apoi se amesteca cu faina si laptele caldut. Se adauga zaharul vanilat,

detalii rețetă—

Crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina, cacaua si zaharul se pun intr-un vas si se amesteca cu laptele. Se pune vasul pe foc si se amesteca pana

detalii rețetă—

Crema de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Laptele cald se toarna putin cate putin peste faina si se amesteca continuu, pe foc mic. Se adauga apoi sucul de la

detalii rețetă—

Sarlota de banane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Galbenusurile se freaca cu zaharul, se amesteca apoi cu faina si se adauga laptele cate putin. Se pune vasul pe foc

detalii rețetă—

Umplutura de smantana pentru pasca sau placinte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se scoate zerul din smantana. Apoi se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de la o lamaie, zaharul pudra, faina si

detalii rețetă—

Umplutura din ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbusurile se separa de albusuri si se bat tare cu zahar. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. Se pune in

detalii rețetă—

Crema dietetica de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca 4 galbenusuri cu 2 oua si 10 linguri de zahar. Se adauga faina si 400 ml lapte race. Se amesteca intr-un

detalii rețetă—

Crema de portocale II

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un vas se freaca galbenusurile cu zaharul. Se inglobeaza faina, putin cate putin, in galbenusuri, se amesteca

detalii rețetă—

Crema de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca oul cu coaja rasa de lamaie, pana se obtine un amestec cremos. Se adauga faina, apa si zeama de lamaie.

detalii rețetă—