Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Desert cu banane si cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Desertul cu banane si cafea se prepara foarte usor, este delicios, hranitor si iti va da indata o doza de energie

detalii rețetă—

Spuma de ciocolata cu cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 

Spuma de ciocolata cu cafea este un desert rapid si delicios. Pentru aceasta reteta de spuma va trebuie 200 g

detalii rețetă—

Tiramisu reţetă cu budinca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Tiramisu reţetă cu budinca este un desert delicios ce are la baza reteta de Tiramisu reţetă originala. Pentru

detalii rețetă—

Crema de cafea cu rom si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de cafea se freaca galbenusurile cu zaharul, pana se fac ca o spuma. Se adauga doua linguri de esenta

detalii rețetă—

Crema de cafea rapida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Crema de cafea se pregateste la fel cu crema de vanilie adaugand la inceput in lapte un decilitru de cafea

detalii rețetă—

Crema de cafea cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Crema de cafea cu unt se face la fel cu crema de unt, adaugand in apa pentru sirop cafeaua concentrata. Veti mai

detalii rețetă—

Sarlota de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Sarlota de cafea este delicioasa si usor de preparat. Pentru realizarea ei sunt necesare urmatoarele ingrediente:

detalii rețetă—

Crema de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Bavareza de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bat galbenusurile la cald, impreuna cu zaharul, laptele, zaharul vanilat si esenta de cafea. Se adauga apoi

detalii rețetă—

Crema de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce amestecul creste si se albeste. Se adauga gelatina muiata in apa calda,

detalii rețetă—

Bavareza cu cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca laptele cu zaharul si galbenusurile pe foc mic. Se adauga apoi esenta de cafea, foile de gelatina

detalii rețetă—

Crema de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Untul se freaca spuma cu zaharul pana la completa dizolvare a cristalelor, apoi se adauga galbenusurile pe rand. In

detalii rețetă—

Crema de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Untul se freaca spuma cu zaharul pana la completa dizolvare a cristalelor, apoi se adauga galbenusurile pe rand. In

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se prepara la fel ca si crema de cafea, cu deosebirea ca in loc de cafea se pune in laptele care clocoteste, 100

detalii rețetă—