Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema de zahar ars (reteta video)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Crema de zahar ars (reteta video) este o crema clasica, din oua si zahar. Nu este greu de facut, insa trebuie

detalii rețetă—

Zabaione

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Zabaione este o reteta de crema italiana, pe baza de oua si zahar. Crema este usoara si poate fi folosita la

detalii rețetă—

Crema de zahar ars cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Crema de zahar ars cu oua se serveste rece. Obtional se pot adauga deasupra fructe acrisoare (coacaze rosu) si

detalii rețetă—

Crema de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Crema de mere este un desert simplu si gustos. Pentru a face reteta crema d emere aveti nevoie de scortisoara, oua,

detalii rețetă—

Crema de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se iau cele 5 oua si se fierb, apoi cu ajutorul unei furculite se zdrobesc pana se obtine o pasta. Se amesteca cu

detalii rețetă—

Crema ruseasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Crema ruseasca este un desert pe baza de oua. Reteta este foarte simpla si rapida si va puteti bucura de un desert

detalii rețetă—

Crema pentru tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema pentru tort aveti nevoie de 150 g ciocolata alba, 8 foi de gelatina, 2 oua, 2 linguri de zahar.

detalii rețetă—

Crema cu nuca pentru foi de napolitana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema cu nuca pentru foi de napolitana va trebuie 400 g zahar, 400 g unt, 200 g nuca macinata si 4 oua.

detalii rețetă—

Crema delicioasa de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema delicioasa de cacao aveti nevoie de zahar, oua, unt si cacao. Se prepara usor.

detalii rețetă—

Crema de cafea cu rom si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de cafea se freaca galbenusurile cu zaharul, pana se fac ca o spuma. Se adauga doua linguri de esenta

detalii rețetă—

Crema delicioasa la cesti cu vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru crema delicioasa la cesti cu vanilie se pune laptele sa fiarba cu vanilie si zahar. Se bat intr-un castron

detalii rețetă—

Crema de nuci cu galbenus si rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema de nuci se oparesc nucile macinate cu laptele indulcit cu zahar. Se amesteca adaugand putin rom si

detalii rețetă—

Crema de vanilie cu ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru crema de vanilie cu ou se pune o bucata de vanilie intr-o cratita cu laptele clocotit. Se acopera si se lasa

detalii rețetă—

Crema de ciocolata cu ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

La crema de ciocolata se procedeaza la fel ca pentru crema de vanilie adaugand in laptele clocotit 100 g ciocolata

detalii rețetă—