Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos tzaziki cu castraveti murati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Sos tzaziki cu castraveti murati este un sos care se poate servi cu orice fel de friptura. Ingredientele sunt:

detalii rețetă—

Sos Madeira

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se rumeneste faina in 50 gr unt. Se stinge totul cu vinul alb si cu 2 pahare de zeama de carne. Se fierbe sosul o

detalii rețetă—

Sos Soubise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie ceapa rondele, apoi se caleste in 100 gr unt. Se adauga faina si laptele, dupa care se amesteca bine. Se

detalii rețetă—

Sos Veloute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca continuu. Se toarna zeama de oase, apoi mirodeniile, ciupercile

detalii rețetă—

Sos bechamel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste untul, se adauga faina si se tine vasul pe foc foarte mic, amestecand din cand in cand. Se adauga sare,

detalii rețetă—

Maioneza din branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se toaca ceapa verde marunt si se amesteca cu branza. Se adauga laptele, ueiul, mierea si se mixeaza totul la cea

detalii rețetă—

Sos de hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Hreanul se curata, se da pe razatoare si se toaca marunt. Se amesteca cu smantana, otetul, sarea si zaharul, dupa

detalii rețetă—

Sos remoulad

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Maioneza se amesteca impreuna cu castravetii curatati de coaja si de seminte, tocati marunt, ouale fierte tari,

detalii rețetă—

Sos gorgonzola

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Gorgonzola se taie cubulete. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga gorgonzola si se subtiaza cu smantana. Se

detalii rețetă—

Sos cu maioneza pentru salate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca bine, cu o furculita, maioneza, cu otetul si cu apa minerala. Se potriveste la gust de sare si piper si

detalii rețetă—

Sos de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe un ou rascopt. Galbenusul se freaca bine cu dosul lingurii de lemn si se amesteca cu doua galbenusuri

detalii rețetă—

Sos alb cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face un sos alb: o lingura cu unt se topeste intr-o tigaie pe foc, se adauga faina si se amesteca repede si bine

detalii rețetă—

Sos pentru fripturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prepara sosul alb cu zeama de carne, unt si faina, se adauga mustarul, putin otet, ciupercile inabusite in unt

detalii rețetă—

Maioneza cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se fierbe un ou rascopt, se scoate galbenusul si se preseaza cu dosul lingurii sa se faca pasta si se amesteca cu

detalii rețetă—