Cotletele de miel cu sos de usturoi sunt delicioase si foarte usor si rapid de preparat. Aceasta de reteta de cotelete de...
Cotlete de miel cu sos de usturoiPlacintelele cu carne de miel sunt un aperitiv cald sau o cina satioasa si usor digerabila.
Placintele cu carne de mielMarinata de iaurt este excelenta pentru carnea de pui, dar si de miel, facand-o mai frageda, mai suculenta si mai apetisanta.
Marinata de iaurt pentru puiFrigaruile de miel sunt grozave la gratar, la iarba verde si sunt numai bune cand iti inviti prietenii la masa.
Frigarui de miel cu unt aromatCa o varianta usoara si rapid de facut pentru masa de Paste, puteti opta pentru acest minunat muschiulet de miel, impanat cu...
Muschiulet de miel impanatCiorbă de miel reţetă Ciorba de miel cu macris este o ciorba ideala pentru masa de Paste (si nu numai), fiind delicioasa,...
Ciorbă de miel reţetă cu macris si orezPentru pirjoale moldovenesti cu legume si verdeata se alege carnea (de vita, porc sau miel) mai grasuta, se spala, se scurge...
Pirjoale moldovenesti cu legume si verdeataPentru ciorba de maruntaie de miel cu legume si marar se curata, se spala zarzavatul si se aseaza intr-o oala cu apa la foc.
Ciorba de maruntaie de miel cu legume si mararPentru friptura inabusita de miel cu usturoi carnea se spala si se sareaza. Morcovii, telina se curata, se spala si se taie...
Friptura inabusita de miel cu usturoiPentru friptura de miel la tava cu usturoi carnea se spala cu apa rece si se sareaza. Morcovii si telina radacina se curata,...
Friptura de miel la tava cu usturoiPentru stufat de miel cu ceapa verde carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Stufat de miel cu ceapa verdePentru tocana cu carne de miel carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii....
Tocana cu carne de mielPentru verdeturi cu carne de miel si pasta de tomate ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se...
Verdeturi cu carne de miel si pasta de tomatePentru fasole verde cu carne de miel carnea se spala, se taie in bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Fasole verde cu carne de mielPentru ghiveci din maruntaie de miel maruntaiele se spala, se taie in bucati mici. Patrunjelul si mararul verde sespala, se...
Ghiveci din maruntaie de mielPentru mazare cu carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Mararul verde se curata, se spala si se...
Mazare cu carne de mielPentru miel cu sos de smantana ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se cresteaza in patru....
Miel cu sos de smantana (Fricase)Pentru papricas de miel cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Papricas de miel cu cartofiPentru saslac de miel (frigarui cu miel) carnea se dezoseaza si se taie in bucati patrate, care se tin in bait 2 ore. Ceapa...
Saslac de miel (Frigarui)Pentru spanac cu carne de miel ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se portioneaza, se scurge si se...
Spanac cu carne de mielPentru anghemacht de miel cu cartofi si legume carnea se spala, se portioneaza, se opareste, se spala din nou si se sareaza....
Anghemacht de miel cu cartofi si legumePentru blanchet din carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Morcovii, patrunjelul radacina si...
Blanchet din carne de mielPentru ciuperci cu carne de miel carnea se spala cu apa rece, se scurge, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete...
Ciuperci cu carne de mielPentru cotlet de miel pane carnea se spala, se zvanta si se portioneaza in 10 bucati; se indeparteaza partea de grasime si...
Cotlet de miel panePentru drob de miel cu patrunjel si marar organele si praporul se spala. Praporul se tine in apa rece. Ceapa si ceapa verde...
Drob de miel cu patrunjel si mararCotletele de miel in sos de miere si balsamico trebuie sa stea cel puţin 3 ore in marinada, dar pot fi pregatite si cu o zi...
Cotlete de miel in sos de miere cu balsamicoPentru bors cu carne de miel carnea de miel se portioneaza, se opareste, se spala cu apa rece. Ceapa uscata se curata, se...
Bors cu carne de mielCiorbă de miel reţetă.Pentru ciorba ardeleneasca cu carne de miel carnea se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si...
Ciorbă de miel reţetă ardeleneascaCiorbă de miel reţetă,Pentru ciorba cu carne de miel (a la grec) carnea de miel se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si...
Ciorbă de miel reţetă (a la grec)Coronita de miel este piesa de rezistenta a mesei festive de Pasti.
Coronita de mielPulpa si coastele de miel cu cartofi marinati, copti si prajit este o reteta traditionala si foarte delicioasa de Paste. Am...
Pulpa si coaste de miel cu cartofi marinati, copti si prajitiVrei sa gatesti ceva exotic si delicios? Incearca o reteta marca Wolfgang Puck, celebrul bucatar care pregateste meniul...
Cotlete de miel la gratar cu sos vinaigrette de menta si coriandruFriptura inabusita de miel se recomanda chiar si incepatorilor, reusita fiind sigura prin simplitate, aspect si savoare.
Friptura inabusita de mielCighir in prapur este o alternativa a clasicului drob de miel, la care se foloseste carne de porc si de vita. Ficatul de porc...
Cighir in prapurTocanita de miel cu ciulama la cuptor este foarte buna. Dupa aceasta mancare gustoasa, se bea un vin negru si tamaios.
Tocanita de miel cu ciulama la cuptorDrobul de miel cu oua este o mancare traditionala de Paste. Pentru aceasta se spala bine organele de miel si se pun la fiert...
Drob de miel cu ouaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel cu tarhon este a supa speciala si delicioasa, care merita incerat. Carnea de miel se...
Ciorbă de miel reţetă cu tarhonPasta de menta sau naneh este o reteta simpla. Pasta de menta o puteti folosi la multe retete culinare. Se potriveste foarte...
Pasta de mentaSosul de usturoi si cartof se serveste ca garnitura la friptura de miel, vitel sau pasare si la carne rasol. Se zdrobeste...
Sos de usturoi si cartofiPentru mielul la gratar cu slanina si untura se aleg pulpele si capul pieptului de la un miel gras, adica 1 bucata dintre...
Miel la gratar cu slanina si unturaPentru anghemaht de miel cu lamaie se fierb bucatile de carne la fel ca pentru pilaf. Se face separat un rantas alb dintr-o...
Anghemaht de miel cu lamaieCiulamaua de miel se pregateste la fel cu ciulamaua de vitel. Veti avea nevoie de varne de vitel, morcovi, ceapa, patrunjel,...
Ciulama de miel cu legumePentru mielul cu ciuperci si smantana se prajesc in aceeasi cratita, cu o lingura de unt sau de untura, bucatile de carne, o...
Miel cu ciuperci si smantanaPentru friptura delicioasa de miel se spala carnea , se da sare si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se asaza intr-o tava,...
Friptura delicioasa de mielPentru mielul pane simplu se spala bucata de miel, se taie in bucati late de 2-3 degete. Se sareaza si se tin 20 de minute....
Miel pane simpluPentru stufatul de miel cu usturoi se taie carnea de miel in bucati potrivite care se prajesc cu o lingura de grasime. Se...
Stufat de miel cu usturoiPentru mielul cu spanac se prajesc in untura bucatile de carne cu o ceapa taiata marunt si se adauga un praf de faina. Se...
Miel cu spanac si bulionMielul cu macris se pregateste la fel ca mielul cu spanac. Cand este aproape gata, se adauga putina zeama de lamaie. Mielul...
Miel cu macrisPentru drob de miel se trec prin masina de carne maruntaiele de la un miel, inima, ficatul, plamanii. Se adauga ouale, putin...
Drob de miel cu verdeata si smantanaPentru drob de miel in aluat se trec prin masina de carne maruntaiele de la un miel, inima, ficatul, plamanii. Se adauga...
Drob de miel in aluatPentru sarmalele in foi de vita se oparesc frunzele si se fac apoi sarmale la fel ca sarmalele de varza, de preferinta din...
Sarmale cu foi de vita