Pizza salami cu aluat de clatite este un pizza neobisnuit, dar foarte gustos ce se poate face intr-o ora. Se face un aluat de...
Pizza salami cu aluat de clatitePizza de post cu hribi este o pizza cu ciuperci ce poate fi servita atat pentru vegetarieni cat si in perioade de post. 450...
Pizza de post cu hribiPentru prajitura Trabuc se face un aluat, care se imparte in 8 parti, fiecare parte se intinde foarte subtire.
Prajitura TrabucPainea cu 4 tipuri de seminte este nemaipomenita. Pentru a prepara aceasta paine de casa e nevoie de aluat pentru paine si...
Paine cu 4 tipuri de semintePentru prajitura cu glazura de galbenusuri se face un aluat fraged care se imparte in doua, apoi se pune primul blat in tava.
Prajitura cu glazura de galbenusuriPentru prajitura cu crema de ciocolata se framanta un aluat din care se fac doua foi. Este delicioasa.
Prajitura delicioasa cu crema de ciocolataPentru cosuletele cu puisori se face un aluat din 300 g unt, 450 g faina, 2 galbenusuri si 100 g zahar.
Cosulete cu puisoriPentru prajitura Crai Nou se framanta rapid un aluat fraged din 5 galbenusuri, 60 g zahar, 100 g unt si 250 g faina.
Prajitura Crai NouPentru prajitura Caramel cu crema se framanta un aluat din 3 pahare de faina, 4 linguri de smantana, 1 pachet de margarina.
Prajitura Caramel cu cremaPentru prajitura Aurora se prepara un aluat bine framantat, din care se fac 4 foi. Este foarte buna.
Prajitura AuroraTarta cu branza si spanac este delicioasa. Pentru a prepara aceasta tarta aveti nevoie de aluat de foietaj, spanac, ceapa,...
Tarta cu branza si spanacPentru prajitura cu branza si smantana din2 oua, sare si faina cat cuprinde, se framanta un aluat potrivit de tare.
Prajitura cu branza si smantanaPentru pasca cu branza si glazura avem nevoie pentru aluat de faina, zahar, galbenusuri, si unt.
Pasca cu branza si glazuraReteta de pasca cu branza de vaci este o reteta de pasca fara aluat, cu multa branza aromata cu vanilie si gris ca sa...
Pasca cu branza de vaciCu acest aluat al saracului, se poate face prajitura cu branza de vaci, cu mere si, daca nu se foloseste zahar, se poate face...
Aluatul saraculuiCream puff sau choux à la crème este o prajitura delicioasa foarte populara la noi. Aluatul este foarte simplu de facut,...
Cream puff sau choux à la crèmeTarta delicioasa cu prune si scortisoara este o prajitura delicioasa cu fructe ce se poate prepara in mai putin de o ora....
Tarta delicioasa cu prune si scortisoaraBoccelutele cu visine sunt prajituri delicioase cu fructe invelite intr-un aluat. Vişinele se spală şi se curăţă de...
Boccelute cu visineMinitartele cu visine si bezea sunt prajituri delicioase cu fructe. Din 80 gr zahar tos unt, faina, lapte, ou si un praf de...
Minitarte cu visine si bezeaPentru baclavaua buna se framanta un aluat si se da la rece timp de o ora, apoi se face o turta cam de 2-3 muchii de cutit de...
Baclava bunaPentru saleurile simple se face un aluat bine framantat, dupa care se lasa sa stea timp de doua ore.
Saleuri simplePentru aceste saleuri se framanta un aluat care se taie sub forma de bastonase. Sunt foarte bune.
SaleuriPentru scoarta de copac se face un aluat potrivit de tare, care se lasa la frigider timp de o ora, apoi se intinde o foaie...
Scoarta delicioasa de copacQuiche cu ciuperci este o reteta delicioasa. Acest aperitiv este o specialitate care are la baza un aluat crocant si crema de...
Quiche cu ciuperciPentru fursecurile glasate cu ciocolata se face un aluat care se lasa pana a doua zi, cand se intinde o foaie subtire din...
Fursecuri glasate cu ciocolataPentru fursecurile scoici se face un aluat care se imparte in 5 parti egale. Acestea se servesc umplute cu crema.
Fursecuri scoiciPentru covrigeii din doua aluaturi, primul aluat se face din faina, galbenusuri, drojdie, o cana cu lapte.
Covrigei din doua aluaturiPentru rulourile cu mere sau magiun, dintr-un pachet de margarina, o cana de faina, esenta de rom si putina sare se framanta...
Rulouri cu mere sau magiunIn loc de nuca, la aceasta prajitura cu nuca si glazura, putem pune cocos, dar neaparat in aluat trebuie pusa cacao pentru...
Prajitura cu nuca si glazuraTarta cu ciocolata este un desert delicios care se face din 150 g ciocolata menaj, 3 linguri de cacao. Urmareste reteta de...
Tarta cu ciocolata fara aluatPentru prajitura de casa cu mere se amesteca apa cu sarea, margarina, otetul si faina cat cuprinde pentru a framanta un aluat...
Prajitura de casa cu merePentru rulourile cu mere se face un aluat din 180 g faina, 2-3 linguri de smantana si putina sare.
Rulouri cu mereBaclava cu nuca macinata este un desert turcesc, ce devine tot mai popular si la noi. Ingredientele pentru aluat se amesteca...
Baclava cu nuca macinataMerele coapte in aluat sunt un desert cu fructe foarte creativ, delicios si decorativ. Pentru acestea faina se amesteca cu...
Mere coapte in aluatPentru aceasta reteta de pizza se face un aluat din 250 g margarina, 250 g branza de vaci, 250 g faina, un varf de cutit de...
Pizza cu cuperci si branzaAceasta reteta de pizza este delicioasa. Pentru a o prepara aveti nevoie de aluat pentru pizza, ciuperci, masline, cabanos si...
Pizza cu ciuperci si cabanosPentru acest aluat pentru pizza va trebuie o cana de iaurt, ½ de cana de ulei, 2 oua, sare, piper, 1 ½ cana de faina.
Aluat pentru pizzaPentru gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli, carnea de vanat se tine in bait pentru a se fragezi...
Gratar de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolliPateurile cu cabanos sunt delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive se face un aluat din 800 g smantana, 1 l de apa...
Pateuri cu cabanosCabanosul in aluat se pregateste usor si este foarte gustos. Pentru acest aperitiv cu carne aveti nevoie de foietaj crud.
Cabanos in aluatJambonul de porc in foietaj este o mancare cu carne speciala si foarte delicioasa. Se dezgheata aluatul, sunca se...
Jambon de porc in foietajMini Pizza Halloween este o reteta tematica delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de Haloween aveti nevoie de aluat...
Mini Pizza HalloweenPizza pentru Halloween este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de pizza aveti nevoie de aluat pentru pizza,...
Pizza pentru HalloweenDegetele degetele de Halloween sunt adorate de copii. Pentru a prepara aceste aperitive aveti nevoie de aluat de paine si de...
Degete de HalloweenRulourile cu file de pastrav sunt foarte delicioase si se pot servi ca si aperitive festive. Se prepara un aluat de clatite,...
Rulouri cu file de pastravPentru taiteii de casa simpli se framanta un aluat, care se lasa invelit in nylon sa stea timp de o jumatate de ora, apoi se...
Taitei de casa simpliPentru taiteii de casa traditionali se framanta bine un aluat omogen, intindem cu sucitorul foi subtiri, lasam foile timp de...
Taitei de casa traditionaliAcest aluat de foietaj se foloseste la mai multe retete de foietaj – puteti opta pentru umpluturi dulci sau sarate. In...
Aluat de foietajCu acest aluat cu bere, putem coace snitel, mere, ceapa sau oua. Pentru acesta veti avea nevoie de oua, faina, amidon, bere...
Aluat cu bere