Se pun la calit ceapa si ardeiul maruntite, in ulei incins, timp de 5 minute. se adauga dovleceii taiati felii, jumatate din...
Ghiveci de legumeRatele se curata, se spala, se sareaza si se pipereaza. Din vin, apa, ceapa, morcovul feliat, boabele de piper, enibahar,...
Mancarea de rataVinul alb se pune la fiert intr-un vas. Se adauga sare, piper boabe, enibahar, foi de dafin, cimbru, usturoiul pisat,...
Muschi de mistret afumatMuschiul se portioneaza iar gorgonzola se taie cubulete. Muschiul portionat se condimenteaza cu cimbru si sare si se frige pe...
Filetto alla gorgonzolaMuschiul se portioneaza, se condimenteaza cu cimbru si sare. Se pune apoi la fript, pe ambele parti, pe gratarul incins....
Filetto Vorvonoff si curryPunem nautul la inmuiat in apa timp de 12 ore. Apoi se pune la fiert in apa cu un praf de sare, foile de dafin si crengutele...
Sos consistent de nautLegumele se spala, se feliaza, se condimenteaza si se lasa de pe o zi pe alta, se adauga hrean si cimbru. a doua zi se pun in...
Salata asortataCarnea de iepure, cea de porc, precum si sunca se macina. Se sareaza, se pipereaza si se adauga cimbru. Se amesteca apoi cu...
Budinca de iepureLa 1 l otet de vin se adauga 2 l de apa, 50 gr sare si 50 gr miere sau zahar, 10 boabe de piper, 15 boabe ienibahar, cimbru,...
Muraturi picanteSe spala costita, se portioneaza in lungul coastelor si se condimenteaza cu piper, curry, cimbru si condimente speciale...
Costita de porc la cuptor dulce-picant si sanatosCarnea de mistret se marineaza in vin alb amestecat cu otet, ulei, felii de morcov, ceapa tocata, cu cimbru, sare si piper....
Cotlete de mistretCarnea se impaneaza cu fasii subtiri de slanina sau se infasoara in felii de slanina. Se adauga sare si se introduce usturoi...
Friptura din carne de vacaCarnea de rata se spala, se curata si se presara cu cimbru si sare. Se inveleste apoi in hartie pergamanet, unsa in prealabil...
Rata la frigarePestele se curata de solzi si intestine si se aseaza intr-un vas. Se potriveste la gust de sare si piper, se presara cu...
Peste oceanic a la grecPuiul se spala si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se freaca bine cu condimente (vegeta, cimbru, curry, piper, busuioc,...
Pui cu legume, cartofi si salata de sfeclaPunem la fiert limba spalata in mai multe ape. La fiert o punem impreuna cu: cimbru, piper, boia, 1 cub vegeta si orice...
Tocanita de limba cu praz si maslineCarnea de pui (piept, se pot folosi si pulpe) se taie in bucati mici, se asezoneaza cu sare, piper, cimbru si se pune la...
Pui manastiresc cu mamaligutaSe oparesc frunzele de vita cu borsul care a dat in foc cu putin cimbru si o ceapa mica. Eu pastrez cate 10 frunze de vita...
Sarmalute in foi de vita de vieIntr-un vas de pamant se pun fileuri de heringi, iar peste fileuri se presara morcovii rasi pe razatoare, boabe de piper,...
Marinata de heringiMamaliga ramasa se taie cubulete mici care apoi se prajesc in putin ulei incins pana se rumenesc. Se condimenteaza cu cimbru...
Cuburi de mamaligaPulpele se taie in jumatate, se ung cu ulei si se presara cu cimbru, sare si putin piper. Se frig pe gratarul cu carbuni....
Saramura de pui la gratarFierbe mazarea in apa cu un praf de sare. Separat fierbe pieptul de pui in apa cu sare si putin cimbru si busuioc. Dupa ce a...
Pasta de mazare cu maioneza si piept de puiCostitele de porc se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia iute si dulce, se ung cu ulei pe toata suprafata si se...
Costite de porc la gratarPuneti ciupercile uscate intr-un bol mic si adaugati aproximativ 285 ml de apa clocotita. Asigurati-va ca toate ciupercile...
Pappardelle cu ciuperci, cimbru, sos de rosii si mascorponeIncalziti in prealabil cuptorul la cea mai mare temperatura. Curatati de solzi si maruntaie iar apoi spalati pastravul in...
Pastrav la cuptor cu cimbruCoaceti capatanile de usturoi intregi la 230 grade Celsius sau pe treapta a 8-a la cuptorul pe gaz, timp de circa 30 de...
Risotto cu cimbru si mascarponeAdaugati cimbru atunci cand preparati risotto.Spre sfarsit adaugati branza de capra.
Risotto alb cu felii de prosciutto si branza de capraIntr-o tigaie, prajiti pancetta in putin ulei de masline pana ce se rumeneste usor. Adaugati usturoiul maruntit si cimbrul si...
Farfalle cu varza creata, pancetta, cimbru si mozzarellaPreincalziti cuptorul la 200°C (treapta 6 la cel pe gaz). Puneti toata sarea intr-un castron, impreuna cu semintele de...
Pui invelit in sare cu fenicul, cimbru si lamaiePreincalziti cuptorul la 220 de grade (treapta 7 la cel pe gaz). Zdrobiti intr-un pisalog cimbrul, ardeiul iute si putin...
Ciuperci de camp la tava, cu usturoi, unt si cimbru maruntitMarinam carnea de caprioara 10—12 ore intr-un amestec de apa, vin, otet, usturoi si cimbru. Amestecul lichid trebuie...
Friptura pe gratar cu muschi de caprioaraTaie pieptul de pui file in asa fel incat sa obtii o felie mai mare. Bate-o putin si unge-o cu mustar. Presara ceapa rosie...
Frigarui de puiCuratam cotletul de miel de grasime, si il condimentam bine cu rozmarin macinat si cimbru. Turnam ulei peste, apoi il lasam o...
Friptura de miel cu rozmarinSe macina carnea de 3 pri, adaugam boia de ardei, sare, piper, apoi o punem la congelat timp de 3 ore. Apoi adaugam...
Pasta de miciCuratam cotletul de miel de grasime, si il condimentam bine cu rozmarin macinat si cimbru. Turnam ulei peste, apoi il lasam o...
Miel cu rozmarinSe spala muschiul, se curata, se taie in bucati si se presara cu sare, piper si cimbru. Ceapa se curata si se taie in rondele...
Muschi de porc la cuptor cu sosPrepara saramura din ulei, suc de lamaie, ceapa tocata, ghimbir tocat si condimenteaza cu usturoi proaspat, cimbru, salvie,...
Cotlet de vitel cu gorgonzola si spanacSe spala carnea, se bate si se presara cu cimbru, sare si piper. Se prepara un aluat din faina, unt topit si sare. Se...
Carne de porc condimentata, cu legume, in aluatSe taie pastrama in felii si se presara cu un amestec de piper, boia si cimbru. Se unge gratarul cu ulei si se frige carnea....
Pastrama cu legume sotePunem bibilica curatata, impreuna cu zarzavaturile taiate si ceapa, intr-o tava, asezonam ca sare, piper, cimbru, apoi prajim...
Supa de bibilica cu castaneCarnea fiarta se macina, se amesteca si se framanta cu sare, piper, cimbru, orez si 1 ou. Se toaca ceapa marunt si se...
Mazare cu perisoareIntr-un vas termorezistent se cladesc randuri alternative de varza acra presarata cu sare, piper, cimbru si marar taiat...
Varza a la BrasovSe pun intr-o cratita cu o lingura de unt, un morcov si o ceapa taiate marunt, putin cimbru si o frunza de dafin. Se tin pe...
Sos de vinSe pun intr-o cratita, cu o lingura de unt, un morcov si o ceapa taiate marunt, putin cimbru si o frunza de dafin. Se tin pe...
Sos de ciuperci cu vinDezosam carnea de pui. O presaram cu sare, nucsoara si putin cimbru pe fiecare parte. O punem pe o farfurie, o infoliem si o...
Piept de pui prajitFicatul trebuie bine sarat si dat cu un amestec de cimbru, piper si sumac, faina, ou batut si pesmet. Infainam ficatii. Ii...
Ficat paneOmpleta rulata in stil japonez contine sos soia, cascaval ras, piper si putin cimbru. Se amesteca toate ca la o omleta...
Omleta rulata in stil japonezSe taie vinetele felii subtiri, pe lungime. Se aseaza intr-o strecuratoare, se presara cu sare si se lasa o ora sa se...
Vinete cu busuioc si cimbruSe da in fiert 1 I apa cu 2 ardei iuti, 2 lingurite cimbru, 3 foi de dafin, 2 lingurite chimen si 1 lingurite sare. Lasam sa...
Oua picante la borcanCarnea se pune intr-un vas,se acopera cu vin,se pun condimente (cimbru,ienupar,foi de dafin,piper,coriandru,sare,etc),se...
Rulada festiva de iedPisam usturoiul. Spalam carnea si o frecam bine cu zeama de lamaie, usutoi pisat, cimbru. Peste carne punem felii subtiri de...
Friptura de miel la tava