Tortul masina este perfect pentru orice ocazie speciala. Pentru a prepara acest tort aveti nevoie de pasta de zahar alba,...
Tort masinaPentru crema cu miere pentru foi de napolitana aveti nevoie de zahar, miere, nuca si cacao.
Crema cu miere pentru foi de napolitanaPentru crema cu nuca pentru foi de napolitana va trebuie 400 g zahar, 400 g unt, 200 g nuca macinata si 4 oua.
Crema cu nuca pentru foi de napolitanaPentru crema cu zahar ars pentru foi de napolitana, ocana de zahar ars caramel se rastoarna pe marmura si se raceste.
Crema cu zahar ars pentru foi de napolitanaPentru crema pariziana, 5 oua se bat spuma, apoi, separat, se face un sirop dintr-o cana de zahar si jumatate de cana de apa.
Crema parizianaPentru crema alba se fierb 150 ml apa si 300 g zahar pana se face un sirop gros. Este delicioasa.
Crema albaPentru crema Maia se pun la topit 250 g zahar, apoi separat, se bat 5 oua cu 200 g zahar, dupa care se adauga peste zaharul...
Crema MaiaCrema de zahar ars cu oua se serveste rece. Obtional se pot adauga deasupra fructe acrisoare (coacaze rosu) si frisca. Se...
Crema de zahar ars cu ouaPentru crema delicioasa de cacao aveti nevoie de zahar, oua, unt si cacao. Se prepara usor.
Crema delicioasa de cacaoPentru crema de ciocolata cu ness va trebuie 150 g zahar, 80 g unt, 4 galbenusuri, 100 g ciocolata.
Crema de ciocolata cu nessPentru crema simpla de ciocolata aveti nevoie de galbenusuri, unt, zahar si ciocolata menaj.
Crema simpla de ciocolataCrema de zahar ars cu cacao se serveste rece, odata cu frisca. Se prepara usor si este foarte buna.
Crema de zahar ars cu cacaoCrema caramel cu nuca se pregateste usor. Va trebuie 150 g nuci taiate, 150 g zahar, 2 oua intregi si 200 g unt.
Crema caramel cu nucaRondelele se umplu cu crema si sunt delicioase. Crema se face din unt, zahar si nuci macinate.
RondeleCheescake cu crema de lapte si dulceata de cirese este o reteta delicioasa. Pentru a prepara acest cheesecake aveti nevoie de...
Cheesecake cu crema de lapte si dulceata de ciresePentru prajitura cu crema Regina Maria se fac doua blaturi. Aveti nevoie de zahar, cacao, praf de copt si nuca macinata.
Prajitura cu crema Regina MariaPentru prajitura Rafaello, foaia se face din 5 albusuri, 200 g zahar tos, 200 g nuca de cocos, ½ de plic de praf de copt si...
Prajitura Rafaello cu cremaPentru prajitura Mimoza cu crema aveti nevoie de 500 g faina, 3 galbenusuri, 200 g unt, 200 g zahar.
Prajitura Mimoza cu cremaDeasupra pe prajitura Dobos cu crema, punem o glazura facuta din 50 g unt, 2 linguri de zahar, o lingura de cacao.
Prajitura Dobos cu cremaPentru prajitura de post cu crema aveti nevoie de ulei, margarina, zahar. Este un desert foarte bun.
Prajitura de post cu cremaPentru prajitura cu ness si crema, din 10 albusuri, 300 g zahar pudra, 300 g nuci macinate si 2 linguri de faina se coc pe...
Prajitura cu ness si cremaPrajitura cu gris si crema se pudreaza cu zahar cand este gata. Pentru aceasta reteta va trebuie oua, ulei, lapte.
Prajitura cu gris si cremaPentru foile prajiturii cu crema de ness,6 albusuri se bat spuma cu 300 g zahar tos. Este un desert delicios.
Prajitura cu crema de nessPrajitura cu crema de cafea este foarte buna. Aluatul se face din faina, zahar pudra, unt, smantana.
Prajitura cu crema de cafeaMuffins cu banane si crema de unt sunt delicioase. Pentru a prepara aceste briose aveti nevoie de faina, oua, banane, praf de...
Muffins cu banane si crema de untPentru prajitura Ana cu crema, se bat 10 albusuri spuma cu 7 linguri de zahar, adaugam 2 linguri de faina si 150 g nuca de...
Prajitura Ana cu cremaPentru crema de la prajitura Budapest aveti nevoie de 400 g lapte amestecat cu 100 g zahar si 4 linguri de gris.
Prajitura BudapestPentru prajitura Ileana se face o crema din 800 g smantana batuta cu 300 g zahar, 1 plic de zahar vanilat.
Prajitura IleanaPentru prajitura cu nuca de cocos si crema de oua va trebuie, margarina, zahar, praf de copt, smantana.
Prajitura cu nuca de cocos si crema de ouPrajitura cu cacao se umple cu crema facuta din din 1 kg branza de vaci, 200 g zahar, 100 g stafide.
Prajitura cu cacaoPentru tortul de post cu cacao, crema se face din 4 linguri de margarina, 4 linguri de zahar pudra si 2 linguri de nes.
Tort de post cu cacaoDeasupra tortului cu nuci si crema, turnam o glazura facuta din 320 g zahar, 3 linguri de apa si zeama de la o lamaie.
Tort cu nuci si cremaPentru tortul cu mere si crema aveti nevoie de 6 oua, o cana de zahar, o cana de faina, 2 linguri de ulei.
Tort cu mere si cremaCrema pentru tortul cu capsuni se face din 1 kg branza de vaci, 150 g zahar, sucul si coaja de la o lamaie.
Tort cu capsuniPeste blatul tortului cu fanta punem o crema din 1 l de fanta, 3 budinci de vanilie, 150 g zahar.
Tort cu fantaPentru crema de la aceste foi aveti nevoie de 70 g faina, 200 g zahar, 400 ml lapte si 3 pachetele de vanilie.
Foi cu crema de lamaiePrajitura cu crema caramel este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de zahar, unt, miere, lapte,...
Prajitura cu crema de caramelCrema de branza cu sirop de zahar ars este delicioasa. Pentru a prepara acest desert aveti nevoie de lapte praf, zahar si...
Crema de branza cu sirop de zahar arsPrajitura de foi cu crema aromata este delicioasa. Pentru prepararea acestei prajituri aveti nevoie de oua intregi, unt,...
Prajitura de foi cu crema aromataAcest sos crema cu frisca si maioneza se serveste rece, la peste, rasol, sparanghel si la conopida fiarta. Peste maioneza se...
Sos crema cu frisca si maionezaPentru casata de crema se pregateste compozitia ca pentru orice inghetata de vanilie, cafea, zahar ars, la care se adauga 300...
Casata de cremaPentru crema delicioasa la cesti cu vanilie se pune laptele sa fiarba cu vanilie si zahar. Se bat intr-un castron ouale...
Crema delicioasa la cesti cu vaniliePentru crema de zahar ars cu vanilie si frisca se arde intr-o cratita zaharul pana capata o culoare potrivita, nu prea...
Crema de zahar ars cu vanilie si friscaPentru tarta cu crema se face un aluat ca pentru tartele cu fructe din faina, ou, unt, apa rece, zahar si sare. Se asaza la...
Tarta delicioasa cu cremaPentru savarina cu pesmet se freaca galbenusurile cu zahar si vanilie pana se albesc si cresc ca o crema. Se adauga pesmetul...
Savarina delicioasa cu pesmetPentru pesmetii cu iaurt se bate un pahar de lapte batut sau de iaurt, cu ulei si zahar pana se face ca o crema. Se adauga...
Pesmeti cu iaurtPentru biscuiti simpli cu vanilie se freaca untul pana se face spuma. Se adauga pe rand patru galbenusuri, apoi 200 g zahar...
Biscuiti simpli cu vaniliePentru tortul de biscuiti cu crema de vin se freaca intr-o cratita patru linguri de zahar, faina si galbenusurile peste care...
Tort de biscuiti cu crema de vin