Pentru pesmetii economici se cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc si se pune uleiul, zaharul vanilat, doua...
Pesmeti economiciPentru pesmetii Florina se cerne faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc si se pun: caimacul, oul, zaharul pisat,...
Pesmeti FlorinaPentru pesmetii deliciosi se cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc si se pune untul, care se framanta cu o...
Pesmeti deliciosiPentru pesmetii cu iaurt se bate un pahar de lapte batut sau de iaurt, cu ulei si zahar pana se face ca o crema. Se adauga...
Pesmeti cu iaurtPentru biscuitii cu vanilie se freaca galbenusunle cu zaharul vanilat pana se albesc. Se adauga faina si cele trei albusuri...
Biscuiti cu vanilieIslere cu gem este o reteta de prajituri simpla si delicioasa. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 500 gr faina.
Islere cu gemLimbile de pisica cu vanilie sunt fursecuri delicioase si foarte simple. Se amesteca faina cu zaharul vanilat. Se cern...
Limbi de pisica cu vanilieLimbile de pisica cu frisca sau smantana sunt fursecuri simple si delicioase. Se amesteca faina cernuta cu zahar vanilat si...
Limbi de pisica cu frisca sau smantanaPentru prajitura cu caise se cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc si se pune untul, zaharul, un ou, sare. Se...
Prajitura delicioasa cu bucati de caiseScoarta de nuca este o prajitura simpla si delicioasa. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc, se adauga faina,...
Scoarta de nuca simpla si delicioasaPentru prajitura delicioasa cu nuca se bat ouale intregi cu zaharul, pe marginea masinii. Se adauga faina, nucile taiate...
Prajitura delicioasa cu nucaPentru checul cu stafide, nuci si coaja de lamaie se bat bine cinci oua intregi cu atat zahar cat cantaresc ouale. Se adauga...
Chec cu stafide, nuci si coaja de lamaiePentru checul cu rahat si nuci se freaca ouale cu zaharul pana ce volumul creste simtitor. Se adauga treptat uleiul si...
Chec cu rahat si nuciPentru checul cu marmelada se freaca marmelada cu doua linguri de lapte (sau de apa) pana se face ca o crema. Se adauga...
Chec cu marmeladaRulada cu marmelada de mere este o prajitura simpla si delicioasa. Se amesteca pe masa de aluat faina cu untul, se face loc...
Rulada cu marmelada de mereRulada cu crema este o prajitura simpla si delicioasa. Se freaca bine intr-un castron galbenusurile cu zaharul, pana se...
Rulada cu crema de untPentru prajitura cu ulei se freaca intr-o cratita mica pe masina mierea cu bicarbonatul, tinandu-se pana ce mierea a devenit...
Prajitura cu uleiPentru turta dulce fara ou se ard intr-o cratita 150 g zahar si se sting cu 1/2 pahar de apa. Se amesteca cu 100 g zahar. Se...
Turta dulce fara ou cu nuci si scortisoaraPentru chec delicios cu coaja de lamaie si scortisoara se freaca galbenusurile cu zaharul si scortisoara pisata. Se adauga...
Chec delicios cu coaja de lamaie si scortisoaraPentru pandispan se bat ouale intregi cu zaharul vanilat, bine de tot, pana se fac ca o crema, iar volumul lor a crescut de 2...
Pandispan cu oua intregiPentru painea de albus se bat albusurile spuma, adaugand incet zaharul pisat. Se adauga faina si un pahar de nuci amestecate...
Paine de albus cu nuci si stafidePentru tortul de biscuiti cu crema de vin se freaca intr-o cratita patru linguri de zahar, faina si galbenusurile peste care...
Tort de biscuiti cu crema de vinTarta cu compot de ananas este foarte simplu de facut. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de oua, faina, nuca, zahar.
Tarta cu compot de ananasPentru tortul de albus se freaca spuma untul proaspat, se adauga incet zaharul pudra si faina. Separat se bat opt albusuri...
Tort de albus cu nuci si vaniliePentru tortul dobos se freaca galbenusurile cu zaharul pana se fac ca o crema. Se adauga faina si albusurile batute spuma. Se...
Tort dobos deliciosPentru tortul cu marmelada se cerne faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc, se pune zaharul, mierea, oul, untul, un...
Tort cu marmelada si nuciPentru tortul cu marmelada si cu crema se ceme faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc si se pune galbenusul, otetul,...
Tort cu marmelada si cu cremaPentru tortul fara ou se framanta pe masa de aluat faina cu nucile macinate, zaharul pisat, untul proaspat, laptele si sarea....
Tort cu nuci fara ouPentru tortul de nuci se freaca galbenusurile cu zaharul vanilat pana se fac ca o crema. Se adauga faina, pesmetul din...
Tort delicios de nuciPentru crema de cacao fara ou se dizolva cacao, faina si zaharul cu putin lapte rece. Se freaca bine pana nu mai ramane nici...
Crema de cacao fara ouPentru omleta cu mere si rom se curata merele, se taie felii subtiri si se pun sa se moaie pe masina, cu o lingurita de unt....
Omleta cu mere si romPentru tort ieftin cu crema de nuci se freaca o lingura de unt proaspat cu un pahar de zahar si cu galbenusurile puse pe...
Tort ieftin cu crema de nuciMinieclerele sunt delicioase si foarte usor de pregatit. Pentru aceasta reteta de ecler trebuie sa folositi 150 g faina, 250...
MinieclerePentru halva turceasca cu sirop de zahar si scortisoara se infierbanta untul topit in care se prajeste faina, amestecand...
Halva turceasca cu sirop de zahar si scortisoaraPentru galustele umplute cu prune se face un aluat din cartofi fierti, curatiti si dati prin masina, cu faina, o lingurita de...
Galuste umplute cu prunePentru minciuni cu rom se face un aluat mai indesat din doua galbenusuri, trei oua intregi, zahar, ulei si faina cat se cere....
Minciuni cu romPentru minciuni simpli se face un aluat potrivit de tare din galbenusuri, lapte, faina cat se cere si un praf de sare. Se fac...
Minciuni simpliPentru gogosi de cartofi simpli se fierb cartofii, se curata de coaja, se trec prin masina de tocat carne si se amesteca cu o...
Gogosi de cartofi simpliPentru gogosile dospite se cerne faina intr-un vas, se face loc la mijloc, se toarna o ceasca de lapte cald, untul topit,...
Gogosi dospitePentru prepararea painii se cerne faina in covata. Se moaie drojdia cu o lingurita de zahar si putina apa calda. Intr-un vas...
Prepararea painiiPentru placinta cu gris se cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc, se pune untura, caimacul si un praf de sare....
Placinta cu grisPentru aluatul cu branza se framanta un aluat din branza de vaca, faina si unt proaspat in cantitati egale. Se adauga un praf...
Aluat cu branzaPentru aluatul cu ulei se face un aluat potrivit de moale din jumatate de ceasca ulei, jumatate ceasca apa, un praf de sare...
Aluat cu uleiPentru aluatul de unt se cerne faina intr-un castron, se pune untul si se amesteca, dar nu se framanta. Se toarna apa in care...
Aluat de untPentru aluatul cu unt si smantana se ceme faina pe masa de aluat. Se pune la mijloc smantana, untul proaspat muiat putin cu...
Aluat de unt si smantanaPentru strudelul cu smantana se intinde foaia de placinta. Se amesteca smantana cu ouale, zahar dupa gust, faina si cateva...
Strudel cu smantanaBiscuitii cu cacao si vanilie sunt deliciosi si usor de pregatit. Pentru aceasta reteta de biscuiti aveti nevoie de 300 g faina.
Biscuiti cu cacao si vaniliePentru cornurile dospite, fara ou se cerne faina intr-un vas, se face loc la mijloc, se toarna laptele, uleiul, drojdia,...
Cornuri dospite fara ouPentru aluatul de tarte se cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc, se pune untul proaspat, muiat putin cu mana,...
Aluat simplu de tartePentru aluatul de friganele se incalzeste un castron in care se pune faina cernuta. Se face loc la mijloc, se adauga uleiul,...
Aluat de friganelePentru aluatul cu caimac se face un aluat dintr-o ceasca de caimac (smantana de pe lapte fiert), o ceasca de faina, unt...
Aluat cu caimac