Prajitura cu crema caramel este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de zahar, unt, miere, lapte,...
Prajitura cu crema de caramelAlcazarul este un tort deosebit, pentru ocazii deosebite, tort care impresioneaza pe toti cei care il gusta. Pentru a prepara...
Tort delicios AlcazarMaslinele panne sunt aperitive delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive aveti nevoie de masline verzi, oua, faina si...
Masline panneCosuletul cu piept de pui este o mancare de carne gustoasa pentru care veti avea nevoie de piept de pui, smantana, orez,...
Cosulet cu piept de puiReţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasi moldovenesti cu sos se mixeaza branza (bine scursa de zer) cu...
Reţetă de preparare a papanaşilor moldovenesti cu sosCocosul cu sos de vin este o mancare cu carne speciala pentru care veti avea nevoie de un cocos, ceapa, arpagic, usturoi,...
Cocos cu sos de vinPentru preparare de copan pane cu sos picant se condimenteaza copanele cu sare si piper. Se trec prin faina amestecata cu...
Copan pane cu sos picantPentru pizza pe vatra mai intai pregatim aluatul. Punem faina intr-un vas, adaugam un praf de sare. In alt vas dizolvam in...
Pizza pe vatraPentru sardelele cu ceapa, se dau sardelele prin faina si se prajesc in ulei. Ceapa se taie pestisori si se caleste putin,...
Sardele cu ceapaPentru bagheta frantuzeasca pune apa si drojdia intr-un bol si lasa deoparte 5 minute. Adauga sarea si faina, putin cate...
Bagheta frantuzeascaAceste placinte rapide sunt delicioase. Pentru a prepara aceste placinte aveti nevoie de faina, smantana si coaja de lamaie.
Placinte rapidePrajitura Fanta este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura cu crema aveti nevoie de faina, cacao, branza si praf de...
Prajitura cu crema FantaPentru tocineii cu zahar si smantana avem nevoie de cartofi, 3 oua, 4-5 linguri de faina si putina sare. Se servesc cu zahar...
Tocinei cu zahar si smantanaPrajitura cu capsune este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de zahar, praf de copt, faina, frisca,...
Prajitura delicioasa cu capsuneClatitele umplute cu sos de ardei este o mancare cu carne ce se poate servi ca si aperitiv. Amestecam bine ouale, apa si...
Clatite umplute cu sos de ardeiCu acest aluat cu bere, putem coace snitel, mere, ceapa sau oua. Pentru acesta veti avea nevoie de oua, faina, amidon, bere...
Aluat cu bereSupa chinezeasca cu piept de pui si alune este o supa delicioasa si sanatoasa. Se pune uleiul in cratita, adaugam ceapa...
Supa chinezeasca cu piept de pui si aluneNasturei cu ciocolata este o reteta de fursecuri foarte gustoasa. Pentru aceasta reteta de prajitura folositi 125 g unt, 100...
Nasturei cu ciocolataPrajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10...
Cuib de viespe cu nuca si miere de albinePentru sosul romanesc cu untura si ceapa se topeste o lingura de untura, in care se pune un varf de cutit de faina si ceapa...
Sos romanesc cu untura si ceapaPentru sosul italian veti avea nevoie de vin alb, patrunjel, ceapa, usturoi, ciuperci, unt, faina, ulei, sare si piper. Poate...
Sos italianPentru sos a la creme lasam la topit 50 gr. de unt, adaugam o lingura de faina si amestecam bine. Adaugam un pahar de...
Sos a la cremePentru sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel se amesteca cu telul 300 ml de lapte cu 4 linguri de faina alba, se pun pe plita...
Sos Bechamel cu nucsoara si patrunjelCu acest sos brun gelatinos se pot glasa orice fel de preparate care se servesc reci. Veti avea nevoie de unt, faina, supa de...
Sos brun gelatinosRulada cu ciuperci si paté de ficat este o mancare cu ciuperci si oua ce poate fi servita ca si aperitiv. Se bat ouale cu...
Rulada cu ciuperci si paté de ficatPentru a prepara pateuri cu branza de oi avem nevoie de untura, faina, oua, branza si condimente. Se amesteca bine 400 g...
Pateuri cu branza de oiRulada de cascaval cu lapte este un aperitiv simplu si delicios. Se serveste calda cu smantana. Se pune totul la fiert si,...
Rulada de cascaval cu lapteRulada simpla cu cascaval este un aperitiv delicios ce poate fi servit si la mese festive. Se bat ouale spuma cu sare si...
Rulada simpla cu cascavalRulada cu pate de ficat este un aperitiv delicios cu carne si legume. Se fierbe laptele cu untul, cascavalul si faina dupa...
Rulada cu pate de ficatRulada cu sunca si parmezan este un aperitiv delicios cu carne si cascaval. Se pun la topit intr-o cratita 50 g unt cu faina,...
Rulada cu sunca si parmezanPentru painea cu lapte se cerne faina in copaie. Se face loc la mijloc. Se pune drojdia frecata cu zaharul, apoi uleiul,...
Paine cu lapte delicioasaPentru chifle cu lapte se face un aluat la rece ca pentru painea cu lapte. Dupa ce a crescut, nu insa complet, se rastoarna...
Chifle cu laptePentru placinta cu crema de vanilie se face un aluat frantuzesc din unt, faina, apa, sare si o lingurita de ulei. Se intinde...
Placinta cu crema de vaniliePentru tarta cu crema se face un aluat ca pentru tartele cu fructe din faina, ou, unt, apa rece, zahar si sare. Se asaza la...
Tarta delicioasa cu cremaPentru savarina cu pesmet se freaca galbenusurile cu zahar si vanilie pana se albesc si cresc ca o crema. Se adauga pesmetul...
Savarina delicioasa cu pesmetPentru savarina din aluat dospit se cerne faina intr-un vas mai mare. Se face loc la mijloc, se pune drojdia, 1/2 dl lapte...
Savarina din aluat dospitPentru prajiturile cu crema de vanilie se pune sa fiarba intr-o cratita apa cu untul, sarea si zaharul. Se cerne faina pe o...
Prajituri cu crema de vaniliePentru covrigeii de plamadeala se face un aluat din drojdie muiata cu jumatate ceasca de lapte cald, faina, unt, doua oua...
Covrigei de plamadealaPentru tarta cu fructe crude se cerne faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc si se pune o lingurita rasa de zahar,...
Tarta cu fructe crudePentru aceasta tarta cu fructe crude se face un aluat, din faina, unt, zahar si trei galbenusuri sau un ou intreg si un...
Tarta delicioasa cu fructe crudePentru tarta cu marmelada se face o coca din faina, unt, zahar, oua, praf de copt si sare, se framanta si se lasa o ora la...
Tarta delicioasa cu marmeladaPentru tarta cu prune necojite se face un aluat dintr-o ceasca de caimac, o ceasca de faina si sare. Se intinde foaia...
Tarta cu prune necojiteAceasta reteta este foarte buna. Pentru alt fel de saratele va trebuie 150 g faina, 150 g cartofi fierti, 1 pachet praf de...
Saratele cu cartofi fiertiSaratelele cu chimen sunt foarte bune. Pentru aceasta reteta de saratele avem nevoie de smantana, faina, unt si lapte.
Saratele delicioase cu chimenPentru ca piscoturile sa reuseasca, ouale trebuie sa fie foarte proaspete si zaharul fin cernut. De la inceput se pregateste...
Piscoturi bunePentru covrigeii cu scortisoara si migdale se moaie drojdia cu lapte caldut. Se cerne faina pe masa de aluat sau intr-un...
Covrigei cu scortisoara si migdalePentru pesmetii cu nuci se face un aluat din faina, nuci trecute prin masina, zahar, sare, doua oua intregi si un galbenus,...
Pesmeti cu nuciPentru pesmetii de Nurenberg se opareste zaharul pisat cu 250 g miere clocotita. Se amesteca si dupa ce s-a mai racorit, se...
Pesmeti de NurenbergPentru rulourile cu marmelada se face un aluat din branza de vaca, unt, faina, zahar, sare si bicarbonat. Se framanta bine,...
Rulouri de branza cu marmeladaPentru corabioare se cerne pe masa de aluat faina amestecata cu zahar pisat si vanilat. Se face loc la mijloc si se pun...
Fursecuri corabioare