Tarta cu caise este o prajitura delicioasa cu fructe. Forma de tarta se unge cu unt, se presara cele 3 linguri de zahar, in...
Tarta cu caisePentru ciorba simpla de varza cu lapte batut se rumeneste in 2 linguri de ulei pe fundul oalei, ceapa rasa, se presara faina,...
Ciorba simpla de varza cu lapte batutPentru omleta cu malai si branza se bat ouale, se adauga 1-2 linguri de apa, se pun 50 g branza rasa, mararul si...
Omleta cu malai si branzaBarcutele cu sunca sunt aperitive cu carne delicioase. Se taie ouale pe lung, se scot galbenusurile si se amesteca cu 2...
Barcute cu suncaTurtele cu sunca si salvie sunt aperitive cu carne simple si delicioase. Se amesteca cartofii, ceapa, sunca, salvia, 2...
Turte cu sunca si salviePentru supa crema de legume cu cartofi toate legumele se curata, se spala si se taie bucati mari. Intr-o oala de 4 l se pun...
Supa crema de legume cu cartofiPentru paine cu lapte ornata cu mac si susan intr-un castron amestecam drojdia cu zaharul, mierea, jumatate din lapte pe care...
Paine cu lapte ornata cu mac si susanO paine care se potriveste in toate combinatiile oferite de un pranz festiv.
Paine cu branza si usturoiSupa crema de usturoi este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa. Se caleste ceapa tocata marunt si usturoiul in...
Supa crema de usturoi de postPlacinta cu mere intregi este o prajitura de post cu fructe delicioasa. Faina se amesteca cu 2 linguri zahar ,ulei si apa...
Placinta cu mere intregi de postMartipanul din biscuiti si nuci cu glazura este un desert de post foarte delicios si decorativ. Din 8 linguri de apa si 500g...
Martipan din biscuiti si nuciSpuma de dovleac cu nuci caramelizate este un desert delicios. Doua cani cu piure de dovleac se obtin din aprox. 3 cani...
Spuma de dovleac cu nuci caramelizateCiorba de conopida este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Se ia o oala si se pun 2 linguri de ulei. Cepele si telina...
Ciorba de conopida de post1kg faina, 500ml apa calduta, 40g drojdie, 4 linguri miere, 200ml ulei, 1 lingurita sare, 1 lingura zahar.
Mucenici din MoldovaBudinca crema de zahar ars la cuptor este un desert clasic si delicios. Intr-o oala se caramelizeaza bine 8 linguri de zahar....
Budinca crema de zahar ars la cuptorPufoasa cu mere si biscuiti este o prajitura delicioasa cu fructe. Se bat albusurile spuma tare impreuna cu zaharul vanilat...
Pufoasa cu mere si biscuitiPentru budinca de gris cu zahar ars pentru inceput preparam grisul cu lapte astfel: Punem la fiert laptele cu 6 linguri de...
Budinca de gris delicioasa cu zahar arsPentru prajitura inghetata falsa se face un blat in felul urmator: 6 galbenusuri se freaca cu 150gr zahar, 2 linguri otet, 3...
Prajitura inghetata falsa cu crema de vanilieAm amestecat branza de vaci cu trei oua si doua galbenusuri, cu stafidele, cu rahatul taiat cubulete foarte mici, cu cinci...
Budinca cu paine, mere si branzaPentru inghetata aromata de portocale se da pe razatoare cu tot cu coaja o portocala si se freaca cu 10 linguri de zahar pudra.
Inghetata aromata de portocalePentru inghetata pentru diabetici va trebuie 250 g lapte degresat, 4 linguri de inlocuitor de zahar (pudra).
Inghetata pentru diabeticiPentru crema pentru tort aveti nevoie de 150 g ciocolata alba, 8 foi de gelatina, 2 oua, 2 linguri de zahar.
Crema pentru tortMini eclerele sunt dulciuri savuroase. Pentru a prepara aceste eclere e nevoie de 150 ml ulei, 150 ml apa, un praf sare, 300...
Mini eclerePentru sosul delicios de zmeura va trebuie 300 g zmeura, 3 linguri de apa si 3 linguri de zahar.
Sos delicios de zmeuraClatitele cu floare de salcam se fac din 1 l de lapte, 3 oua, 3 linguri de ulei, 3 linguri de zahar si 250 g faina.
Clatite cu floare de salcamPentru prajitura Visinica se face un blat din 200 g zahar pudra, 6 galbenusuri, 5 linguri de ulei, 3 linguri de lapte.
Prajitura VisinicaPizza prosciutto este o pizza cu sunca si salam ce se prepara intr-o ora. Se intinde aluatul in tava unsa cu putin ulei apoi...
Pizza prosciuttoPentru prajitura Silvia se bat 6 albusuri cu 10 linguri de zahar, se adauga treptat 4 linguri de apa, 1 praf de copt, 2...
Prajitura SilviaPentru prajitura Sandocan va trebuie ocana de nuca prajita si taiata, 6 oua, o cana de zahar, 4 linguri de faina, 2 linguri...
Prajitura SandocanPentru prajitura Rafaello, foaia se face din 5 albusuri, 200 g zahar tos, 200 g nuca de cocos, ½ de plic de praf de copt si...
Prajitura Rafaello cu cremaPentru prajitura Negri in pijama va trebuie 4 oua intregi, 4 linguri de zahar, 2 linguri de faina si 2 linguri de cacao.
Prajitura Negri in pijamaPentru prajitura Florica, 6 oua se bat cu 6 linguri de zahar, 5-6 linguri de faina, coaja si zeama de la o lamaie.
Prajitura FloricaCiocolata calda cu vanilie este un desert foarte delicios. Budinca se amesteca cu 5 linguri de lapte, zaharul si zaharul...
Ciocolata calda cu vanilieDeasupra pe prajitura Dobos cu crema, punem o glazura facuta din 50 g unt, 2 linguri de zahar, o lingura de cacao.
Prajitura Dobos cu cremaPentru prajitura cu ness si crema, din 10 albusuri, 300 g zahar pudra, 300 g nuci macinate si 2 linguri de faina se coc pe...
Prajitura cu ness si cremaPentru prajitura cu albus se face un blat din 10 albusuri, 300 g zahar pudra, 300 g nuca macinata si 2 linguri de faina.
Prajitura cu albusPentru prajitura Cosarcute va trebuie untura, ulei, zahar, galbenusuri, linguri de smantana.
Prajitura CosarcutePentru prajitura Caramel cu crema se framanta un aluat din 3 pahare de faina, 4 linguri de smantana, 1 pachet de margarina.
Prajitura Caramel cu cremaPentru prajitura Ana cu crema, se bat 10 albusuri spuma cu 7 linguri de zahar, adaugam 2 linguri de faina si 150 g nuca de...
Prajitura Ana cu cremaPentru crema de la prajitura Budapest aveti nevoie de 400 g lapte amestecat cu 100 g zahar si 4 linguri de gris.
Prajitura BudapestPentru nuga de post, 500 g zahar se pun la topit, dupa aceea se sting cu un pachet de margarina, 3 linguri de apa si 3...
Nuga de postPentru napolitana va trebuie o cana de zahar, 1 pachet de margarina, o canita de lapte dulce, 2 linguri de cacao.
NapolitanaPentru cremschnitt-ul nemtesc va trebuie 300 g unt, 300 g faina tip A, 2 galbenusuri, 1 ou intreg, 3 linguri de otet.
Cremschnitt nemtescPentru prajitura pufoasa cu branza de vaci va trebuie 7 oua, 300 g zahar, 5 linguri de smantana, 7 linguri de iaurt. Este o...
Prajitura pufoasa cu branza de vaciUmplutura pentru prajitura Roza se face din 150 g smantana, 3 linguri de zahar, o lingura de amidon, o lingura de coaja de...
Prajitura RozaPrajitura cu gem se face usor si este foarte buna. Aveti nevoie de 3 oua, 3 linguri de zahar, 3 linguri de miere.
Prajitura cu gemPesmetii aromati cu scortisoara se fac din o ceasca de caimac, 2 oua, 3 linguri de unt topit, 3 linguri de zahar.
Pesmeti aromati cu scortisoaraCremsnitul este o prajitura delicioasa bine cunoscuta ce se poate prepara chiar si pentru mese festive. Se amesteca faina cu...
Cremsnit delicios