Pentru gogoselele cu zmeura aveti nevoie de albusuri batute bezea, galbenusuri batute cu 3 linguri de zahar.
Gogosele cu zmeuraTurta dulce de post este foarte buna. Pentru aceasta va trebuie 6 linguri de zahar, care se pun la ars si se sting cu o cana...
Turta dulce de post deliciosaPentru turta dulce Natalia aveti nevoie de 200 g zahar, 1 ou, 3 linguri de miere, 3 linguri de ulei.
Turta dulce NataliaPentru tortul mascota untul se amesteca cu 4 linguri zahar si cacao, apoi ouale se bat la baie de aburi cu 5 linguri de zahar...
Tort MascotaPentru tortul de post cu cacao, crema se face din 4 linguri de margarina, 4 linguri de zahar pudra si 2 linguri de nes.
Tort de post cu cacaoDeasupra tortului cu nuci si crema, turnam o glazura facuta din 320 g zahar, 3 linguri de apa si zeama de la o lamaie.
Tort cu nuci si cremaBlatul tortului cu praf de inghetata se face din 5 oua, 5 linguri de apa, 5 linguri de zahar, arome si o cana de faina.
Tort cu praf de inghetataPentru tortul cu mere si crema aveti nevoie de 6 oua, o cana de zahar, o cana de faina, 2 linguri de ulei.
Tort cu mere si cremaTortul cu cacao se face simplu si va trebuie 4 oua, 10 linguri de apa, o cana de zahar, 6 linguri de faina.
Tort cu cacaoTarta cu ciocolata este un desert delicios care se face din 150 g ciocolata menaj, 3 linguri de cacao. Urmareste reteta de...
Tarta cu ciocolata fara aluatPentru aceasta reteta aveti nevoie de 5 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de miere de albine, o lingurita de bicarbonat.
Alte foi cu miere de albinePentru foile delicioase cu miere de albine aveti nevoie de 4 linguri de ulei, 5 oua intregi, 250 g zahar.
Foi delicioase cu miere de albineFoile cu miere de albine se fac usor si aveti nevoie de 4 linguri de lapte, 3 linguri de miere, 1 ou.
Foi cu miere de albineBlatul pentru tarta cu zmeura este foarte bun si va trebuie 100 g unt, 4 linguri de lapte.
Blat pentru tarta cu zmeuraUsor de facut, pentru checul cu branza dulce aveti nevoie de 3 oua, 19 linguri de ulei, optsprezece linguri de lapte.
Chec cu branza dulceChecul rapid se face foarte usor. Aveti nevoie de 5 oua, 6 linguri de ulei, 6 linguri de apa.
Chec rapidPentru ruladele mici, 6 albusuri se bat spuma cu 7 linguri de zahar, apoi se adauga pe rand galbenusurile.
Rulade miciPentru rulourile cu mere se face un aluat din 180 g faina, 2-3 linguri de smantana si putina sare.
Rulouri cu merePentru placintele fragede cu branza de oaie se incalzeste 100 ml lapte si se adauga drojdia. Dupa ce s-a topit se pune...
Placinte fragede cu branza de oaiePentru aceasta reteta va trebuie 3,5 kg gogosari taiati, 6 linguri de bulion. Gogosarii cu sos bulion sunt gustosi.
Gogosari cu sos bulionCastraveti murati sunt foarte buni. Aveti nevoie de 10 kg castraveti, 6 l de apa, 6 linguri de sare.
Castraveti muratiArdeii kapia se coc pe foc iute si se pun cu sare intr-o oala, apoi se fierb 2 l de apa, 1 l de otet si doua linguri de sare.
Ardei kapia in otet-CristinaZacusca de bureti este un preparat gustos. Buretii se fierb timp de 3 ore, cu 2 linguri de sare.
Zacusca de buretiPentru plachie de calcan si biban de mare punem 4-5 linguri ulei intr-un vas yena, asezam ceapa tocata, apoi bucatile de...
Plachie de calcan si biban de marePentru puiul copt in lapte punem intr-o tigaie 50 g unt cu 4 linguri de ulei si rumenim pe toate partile bucatile de pui.
Pui copt in lapteOstropelul din rata este o mancare cu carne si legume delicioasa. O rata curatata si portionata o calim in 2 linguri de...
Ostropel din rataPentru ciorba delicioasa de legume se adauga intr-o oala de 4-5 litri 4 linguri de ulei, o cana cu apa si se pun la inabusit...
Ciorba delicioasa de legumePentru tocineii cu zahar si smantana avem nevoie de cartofi, 3 oua, 4-5 linguri de faina si putina sare. Se servesc cu zahar...
Tocinei cu zahar si smantanaSupa cu galuste de branza este o supa delicioasa de dovlecel si praz cu vin alb si smantana. Se toaca marunt o ceapa si se...
Supa cu galuste de branzaAceasta reteta de tortellini cu sos de ardei este delicioasa. Pentru prepararea acestei retete de paste aveti nevoie de 250 g...
Tortellini cu sos de ardeiPrajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10...
Cuib de viespe cu nuca si miere de albineCiorba delicioasa de perisoare este o supa delicioasa si consistenta cu carne de vita. Din 300 g carne de vita tocata, un ou,...
Ciorba delicioasa de perisoarePentru sosul de branza pentru paste fainoase 2 cepe se calesc in 3 linguri de ulei, se adauga 4 rosii, sare, piper si...
Sos de branza pentru paste fainoasePentru sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel se amesteca cu telul 300 ml de lapte cu 4 linguri de faina alba, se pun pe plita...
Sos Bechamel cu nucsoara si patrunjelPasta de vinete picanta se serveste la tartine. Coacem vinetele, le curatam si le tocam, ceapa o tocam si o calim in ulei,...
Pasta de vinete picantaPentru sosul de cacao fara ou se face un sirop potrivit de legat din zahar si apa. Se freaca doua linguri de cacao si o...
Sos de cacao fara ouPentru crema de cafea se freaca galbenusurile cu zaharul, pana se fac ca o spuma. Se adauga doua linguri de esenta de cafea,...
Crema de cafea cu rom si friscaPentru crema de zahar ars cu vanilie si frisca se arde intr-o cratita zaharul pana capata o culoare potrivita, nu prea...
Crema de zahar ars cu vanilie si friscaPentru biscuitii cu stafide se aleg stafidele, se spala si se pun intr-o ceasca cu trei linguri de rom. Se lasa sa stea cel...
Biscuiti cu stafide si romPentru checul cu marmelada se freaca marmelada cu doua linguri de lapte (sau de apa) pana se face ca o crema. Se adauga...
Chec cu marmeladaPentru chec delicios cu coaja de lamaie si scortisoara se freaca galbenusurile cu zaharul si scortisoara pisata. Se adauga...
Chec delicios cu coaja de lamaie si scortisoaraPentru tortul de biscuiti cu zahar ars se ard intr-o cratita patru linguri de zahar care se sting cu putina apa fierbinte. Se...
Tort de biscuiti cu zahar arsPentru tortul de biscuiti cu crema de vin se freaca intr-o cratita patru linguri de zahar, faina si galbenusurile peste care...
Tort de biscuiti cu crema de vinPentru crema de cozonac se moaie o felie de cozonac uscat cu cateva linguri de sirop facut din apa si zahar. Se freaca bine,...
Crema de cozonacPentru crema de ciocolata cu unt se pregateste crema de unt. Se moaie ciocolata taiata bucati sau cacao, cu doua linguri de...
Crema de ciocolata cu untPentru budinca de albus cu sos de vin se bat spuma albusurile. Se pun patru linguri de zahar pisat si trei linguri de peltea...
Budinca de albus cu sos de vinPlacinta rulata cu mere este o reteta de prajitura foarte delicioasa. Pentru aceasta reatata aveti nevoie de 1 kg mere, 3-4...
Placinta rulata cu mereRosiile coapte cu soia sunt gustoase si foarte simplu de facut. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 50 g granule de soia, 1...
Rosii coapte cu soiaPentru orezul cu prune se spala bine prunele uscate si se fierb in apa. Separat intr-o cratita mica, se ard, trei linguri de...
Orez cu prune