peste

Mancaruri cu peste

Peste cu sos de iaurt

Pestele cu sos de iaurt este o mancare delicioasa si foarte gustoasa. Se prepara din fileuri de peste, orez, fasole verde,...

Peste cu sos de iaurt
Guacamole
Salate de legume

Guacamole

Sosul guacamole este un preparat de origine mexicana si este foarte popular peste tot in lume. Guacamole este preparat din...

Guacamole
Peste cu sos alb si masline
Mancaruri cu peste

Peste cu sos alb si masline

Aceasta reteta cu peste si sos alb, la cuptor, se prepara rapidsi este foarte delicioasa. Este o mancare cu peste la cuptor...

Peste cu sos alb si masline
Bors de peste
Borsuri

Bors de peste

Aceasta reteta cu peste este foarte gustoasa. Pentru prepararea retetei de bors aveti nevoie de peste, ceapa, rosii, morcovi,...

Bors de peste
Supe de carne

Supa de peste

Supa de peste reprezinta o bogata sursa de vitamine. Pentru prepararea acestei retete de supa de carne aveti nevoie de peste,...

Supa de peste
Mancaruri cu peste

File de peste cu spanac

File de peste cu spanac este o reteta simpla dar foarte gustoasa. Pentru preparea acestei retete de peste aveti nevoie de...

File de peste cu spanac
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Covrigei polonezi

Covrigeii polonezi sunt foarte gustosi si pot fi serviti atat ca desert dar si ca gustare peste zi. Pentru aceasta reteta...

Covrigei polonezi
Borsuri

Bors de peste

Gasiti aceasta reteta de bors de peste alaturi de alte retete cu peste pe culinar.ro. Pentru acest bors aveti nevoie de...

Bors de peste
Mancaruri cu peste

Dorada cu rozmarin

Reteta de dorada cu rozmarin este una din cele mai simple dintre retetele cu peste de pe culinar.ro. Aveti nevoie de peste...

Dorada cu rozmarin
Aperitive cu peste

Aperitiv cu peste si castraveciori murati

Pentru acest aperitiv aveti nevoie de peste, castraveciori murati, oua, condimente, lamaie, verdeata si baghete.

Aperitiv cu peste si castraveciori murati
Aperitive cu peste

Aperitiv cu peste si morcovi

Pentru acest aperitiv aveti nevoie de hering marinat, varza, ceapa, morcovi, ardei, ulei, otet, salata verde si condimente.

Aperitiv cu peste si morcovi
Mancaruri cu peste

Peste cu orez asortat

Pentru aceasta delicioasa mancare aveti nevoie de peste rosu, ardei gras, ceapa, unt, supa de peste, orez, faina, ulei de...

Peste cu orez asortat
Mancaruri cu peste

Peste cu spanac la cuptor

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de spanac, lamaie, file de somon, smantana, cascaval ras, usturoi, unt si condimente.

Peste cu spanac la cuptor
Mancaruri cu peste

Peste oriental

Pestele oriental se prepara rapid si usor. Aveti nevoie de peste, praz, morcovi, cus-cus, usturoi si caise uscate.

Peste oriental
Aperitive cu peste

Chiftele de peste in susan

Chiftelele cu peste in susan sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara usor si rapid si nu necesita multe ingrediente.

Chiftele de peste in susan
Cornulete de post
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Cornulete de post

Cornulete de post este o reteta de prajituri care poate fi pregatita si in post, dar si in preioadele de peste an. Este o...

Cornulete de post
Briose cu cafea si alune
Prajituri

Briose cu cafea si alune

Briose cu cafea si alune sau muffins cum le spun americanii sunt intre cele mai populare deserturi de peste ocean. Pentru a...

Briose cu cafea si alune
Borsuri

Bors de zarzavat cu peste

Borsul de peste cu zarzavat este usor de pregatit. Pe langa peste si zarzavat mai contine condimente, delikat, cas de oaie si...

Bors de zarzavat cu peste
Mancaruri cu peste

Peste cu spanac

Telina si morcovii se curata, apoi se maruntesc. Separat, se toaca ghimbirul, usturoiul si ardeiul iute, rodia se taie in...

Peste cu spanac
Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu spanac

Se curata spanacul, se spala si se pune intr-un vas cu 2 linguri de unt, in care s-a calit in prealabil usturoiul. Se pune o...

Peste la cuptor cu spanac
Budinci

Budinca de orez cu nucsoara

Se fierbe orezul in lapte. Separat, se bat ouale cu sarea, zaharul si zaharul vanilat. Se incalzeste frisca si se toarna...

Budinca de orez cu nucsoara
Mancaruri cu peste

Saramura de peste

Se curata pestele, apoi se cresteaza in partea de sus, se spala si se scurge bine. Se sareaza, apoi se pune pe gratar, la...

Saramura de peste
Mancaruri cu peste

Peste cu vin la tava

Se pune uleiul intr-o tava, se adauga ceapa solzisori, usturoiul si se condimenteaza. Se introduce tava in cuptor 10 minute,...

Peste cu vin la tava
Aperitive cu oua

Omleta lipoveneasca

Se sparg ouale si se amesteca cu o furculita. Se taie bucati crenvustiul, salamul si cascavalul si se adauga peste oua. Se...

Omleta lipoveneasca
Aperitive cu branza

Potcoava cu cas

Se amesteca faina, praful de copt si untul. Se amesteca laptele cu apa si putina sare, apoi se adauga peste faina. Se...

Potcoava cu cas
Mancaruri cu peste

Peste in sos de lamaie

Se curata pestele, apoi se trece printr-un amestec de sare, piper si faina. Se pune apoi intr-o tava cu ulei, la cuptor....

Peste in sos de lamaie
Supe de legume

Supa de chimen cu ciuperci

Se prajesc semintele de chimen in ulei, apoi se adauga faina si se rumeneste putin. Se adauga ceapa si morcovii rasi, se...

Supa de chimen cu ciuperci
Salate de legume

Salata Birmingham

Se fierb cartofii in coaja, apoi se lasa sa se raceasca. Se curata, se taie rondele si se pun intr-un castron. Se adauga...

Salata Birmingham
Compoturi

Compot de caise

Se spala caisele, apoi se asaza in borcane intregi sau jumatati. Se dizolva separat zaharul in apa calda, apoi se toarna...

Compot de caise
Lichioruri

Lichior de nuci verzi

Se taie felii nucile verzi si se pun intr-o damigeana de 3 l. Se toarna peste ele 300 ml alcool, amestecat cu apa. Se astupa...

Lichior de nuci verzi
Lichioruri

Lichior de nuci verzi

Se taie felii nucile verzi, apoi se pun intr-o damigeana de 3 l. Se toarna peste ele 300 ml alcool amestecat cu apa si se...

Lichior de nuci verzi
Siropuri

Chiselita de mere

Se spala si se taie merele, apoi se pun la fiert intr-un litru de apa. Se scurg apoi si se paseaza. Se adauga zahar peste...

Chiselita de mere
Glazuri, sosuri

Sos de vin spumos

Se fierbe vinul, apoi se toarna putin cate putin peste ouale frecate cu zaharul. Se amesteca bine si se pune la fiert pe bain...

Sos de vin spumos
Glazuri, sosuri

Sos de ciocolata

Se freaca galbenusurile cu zaharul 5-6 minute, apoi se toarna putin cate putin peste laptele fiert in prealabil. Se adauga...

Sos de ciocolata
Glazuri, sosuri

Sos de vin

Se pune vinul impreuna cu vanilia la fiert. Galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se toarna peste vinul fiert, putin cate...

Sos de vin
Spume

Crema-spuma de fructe cu frisca

Se trec fructele prin sita. Gelatina se pune la inmuiat in apa, apoi se toarna peste fructele date prin sita. Se adauga...

Crema-spuma de fructe cu frisca
Glazuri, sosuri

Glazura aromata

Se freaca zaharul pudra impreuna cu romul, zeama de lamaie si apa, pana se leaga bine, apoi se toarna peste tortul racit.

Glazura aromata
Glazuri, sosuri

Glazura de cacao

Se dizolva zaharul tos in apa si se pune la fiert pana se leaga. Cat e caldut, se toarna peste laptele praf, amestecat cu...

Glazura de cacao
Creme

Crema de cafea

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...

Crema de cafea
Creme

Crema de cacao

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...

Crema de cacao
Creme

Crema de ciocolata

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...

Crema de ciocolata
Creme

Crema cu nuci

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...

Crema cu nuci
Creme

Crema de migdale

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...

Crema de migdale
Creme

Crema pe baza de fondant

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...

Crema pe baza de fondant
Creme

Crema de alune

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...

Crema de alune
Aperitive cu legume

Andive cu smantana si oua

Se curata si se spala bine andivele, apoi se taie pe lung. Se adauga peste ele smantana, ouale fierte tari, tocate marunt,...

Andive cu smantana si oua
Aperitive cu peste

Pasta cu peste

Se fierbe pestele, apoi se curata se oase si piele si se trece prin masina de tocat. Separat, se freaca untul pana de vine...

Pasta cu peste
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Turta dulce cu dovleac

Se curata dovleacul si se da pe razatoarea mare. Se adauga peste el uleiul, zaharul, scortisoara, zaharul vanilat si se lasa...

Turta dulce cu dovleac
Checuri

Chec cu nuci

Se freaca galbenusurile cu 100 gr zahar si se adauga lamaia rasa. Separat, se bat albusurile spuma tare cu zaharul si se...

Chec cu nuci
Prajituri

Rulada cu crema de unt si cacao

Galbenusurile se freaca cu zaharul si putina apa calduta. Separat se bat albusuruile spuma, dupa care se toarna peste...

Rulada cu crema de unt si cacao
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Piscoturi de sampanie

Albusurile se freaca cu 2 treimi din cantitatea de zahar. Se toarna amestecul peste galbenusuri si se adauga apoi treptat...

Piscoturi de sampanie