Ciorba de pui are in compozitie: piept de pui, morcovi, telina, patrunjel, pastranac, ceala, orez, smantana, bors si ou.
Ciorba de puiNasturasi cu dulceata sunt niste fursecuri foarte simple de facut. Aveti nevoie de gem sau dulceata, faina, unt, smantana...
Nasturasi cu dulceataPentru lasagna cu branza aveti nevoie de foi de lasagna, ulei de masline, branza dulce de vaci, telemea, oua, unt, pesmet si...
Lasagna cu branzaPentru aceasta reteta aveti nevoie de: piept de pui, cartofi, smantana, sare, piper, cimbru, ulei, unt, cascaval si ceapa rosie.
Pui cu smantana si cartofiPentru aceasta reteta aveti nevoie de cartofi, ceapa, castraveti, smantana, muschi de vitel, faina, oua si unt.
Snitel de vitel cu cartofiPentru aceasta delicioasa mancare aveti nevoie de peste rosu, ardei gras, ceapa, unt, supa de peste, orez, faina, ulei de...
Peste cu orez asortatPentru aceasta reteta aveti nevoie de spanac, lamaie, file de somon, smantana, cascaval ras, usturoi, unt si condimente.
Peste cu spanac la cuptorMusacaua de varza se prepara din carne tocata de porc, smantana, rosii, varza, ulei, ceapa, ardei, verdeata si condimente.
Musaca de varzaBaigli cu mac si nuca are in compozitie faina, drojdie, unt, galbenusuri, zahar si smantana.
Baigli cu mac si nucaAceasta crema de branza constituie un aperitiv foarte gustos. Se prepara din smantana, branza de vaci si condimente.
Crema de branza de vaciPogacelele cu jumari contin faina, praf de copt, oua, sare, piper, smantana si jumari tocate.
Pogaci cu jumerePentru ciorba de ciuperci aveti nevoie de ciuperci, morcovi, usturoi, smantana si galbenusuri.
Ciorba de ciuperciAceasta mancare mexicana se prepara din piept de pui, sos tabasco, sos worcester, chimen, ulei de masline, branza, lipii si...
Quesadilla de puiPentru aceasta reteta aveti nevoie de tortellini cu carne, ceapa, pasta de tomate, cimbru, cascaval, smantana, ulei, sare si...
Tortellini cu carneCiorba de ciuperci este o reteta simpla si delicioas. Se prepara din legume, ciuperci, smantana, oua, condimente si verdeata.
Ciorba cu ciuperciAceasta reteta de ciorba de pui provine din Moldova. Aveti nevoie de carne de pui, legume, verdeata, bors si smantana.
Ciorba de pui moldoveneascaSupa de varza cu carnati afumati este o reteta traditionala pentru toate gusturile. Pentru prepararea acestei supe aveti...
Supa de varza cu carnati afumatiBulgarasii de orez constituie un excelent aperitiv. Se prepara din orez, smantana, oua, cascaval si unt.
Bulgarasi de orezCiroba de sfecla este sanatoasa si plina de vitamine. Se prepara din sfecla rosie, supa de oase, ceapa, leustean si smantana.
Ciorba de sfecla rosieSupade pere este usoara si foarte gustoasa. Se prepara din pere, cuisoare, apa, smantana, unt si zahar sau sare.
Supa de pereBudinca de conopida este foarte usor de preparat. Contine unt, faina, lapte, oua, cascaval, sunca si smantana.
Budinca de conopidaAceasta ciorba se prepara rapid si contine cartofi, ceapa, morcovi, bacon, patrunjel, chimen si smantana.
Ciorba de cartofi cu baconChecul cu dovleac este un aperitiv usor de preparat. Aveti nevoie de faina, unt, oua, cascaval, smantana, seminte de dovleac.
Chec cu dovleac servit cu inghetataConopida cu pesmet si smantana este o reteta simpla. Pentru acest aperitiv aveti nevoie de conopida, pesmet, smantana, lapte...
Conopida cu pesmet si smantanaSarmalele cu ciuperci se prepara din foi de vita, orez, ciuperci, ceapa, delikat si verdeata.
Sarmale cu ciuperci servite cu smantanaColtunasii cu branza sunt extrem de deliciosi. Contin faina, oua, lapte, branza de vaci, unt, smantana si marar tocat.
Coltunasi cu branza si marar tocatMascaroane maramuresene este o reteta traditionala gustoasa si hranitoare. Pentru a prepara mascaroane maramuresene aveti...
Mascaroane maramureseneSnitelele de porc cu ciuperci pot fi servite ca aperitiv. Se prepara din carne de porc, ciuperci, langa care mai adaugati...
Snitele de porc cu ciuperciMamaliga ciobaneasca este o reteta usor de gatit. Contine malai, lapte, sare, cas de oi, unt si smantana.
Mamaliga ciobaneascaAceasta reteta de coltunasi cu branza de vaci este foarte delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare avem nevoie de faina,...
Coltunasi cu branza de vaciCiocolata se pune la topit, iar separat se amesteca smantana cu zaharul pudra. Se adauga apoi ciocolata topita si se amsteca...
Sos de smantana cu ciocolataSe amesteca faina cu zaharul pudra, galbenusurile, smantana, sarea, coaja rasa de lamaie, bicarbonatul si untul moale. Se...
Foi crocante pentru tortSe curata si se spala bine andivele, apoi se taie pe lung. Se adauga peste ele smantana, ouale fierte tari, tocate marunt,...
Andive cu smantana si ouaSe amesteca branza cu untul topit, apoi se adauga smantana si se freaca bine.
Pasta din branza telemeaSe prepara volovanele, se pun apoi la copt, iar intre timp se prepara umplutura. Se curata legumele si se pun apoi la fiert....
Volovane cu legume si sos de smantanaSe amesteca faina impreuna cu untul, oul, smantana si putina sare. Se framanta bine coca si se tine la rece intre 1-2 ore. Se...
Tarte cu ciuperciSe freaca spuma untul si se amesteca impreuna cu branza, ceapa tocata marunt, mararul tocat, chimenul, boiaua si sarea. Se...
Tartine cu branza de vaciSe amesteca zaharul cu oul, coaja rasa de lamaie, untul moale, smantana, romul, faina si praful de copt stins cu zeama de...
Biscuiti pentru ceaiSe amesteca untul moale cu zaharul, faina, smantana, ouale, zaharul vanilat si praful de copt stins cu alcool. Se lasa...
Fursecuri simpleSe freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga untul moale, smantana, romul si faina cat cuprinde. Se intinde o foaie de 1-2...
Pesmeti frageziSe prepara un luat pentru tarte din faina, unt, zahar, galbenururi, smantana, prafuld e copt si sare. Se intind tartele in...
Tarta cu bezea si dulceataFaina se amesteca cu zaharul pudra, untul taiat in bucatele, smantana sau laptele, galbenusurile, sare, coaja de lamaie si...
Aluat fraged cu bicarbonatFaina se amesteca cu untul moale, smantana, sare si se framanta bine. Se lasa in repaus 30 de minute, apoi se intinde o...
Aluat pufosSe amesteca faina cu untul bucatele, zaharul, oul, smantana sau laptele. Se adauga praful de copt, zeama de lamaie si se...
Aluat pentru tarte dulciCartofii se infasoara in folie de aluminiu si se coc in cuptor timp de 1 ora. Se amesteca apoi branza cu smantana, menta...
Cartofi copti cu branzaDin branza amestecata cu smantana, lapte si ceapa verde tocata marunt se face un sos, care se sareaza si se pipereaza, dupa...
Clatite din pastarnac cu sos de branza de vaciSe curata cartofii de coaja si se taie apoi felii. Se pun la calit in unt. Separat, se fierbe laptele impreuna cu smantana...
Mancare de cartofi cu ciuperciSmantana se amesteca impreuna cu hreanul. Se introduce in jumatate din acest amestec carnea de vita fiarta in prealabil si...
Oua rusestiCiupercile taiate feliute se calesc in putin unt. Se asaza pe fiecare clatita cate un strat subtire de smantana, ciuperci...
Clatite cu jambon si ciuperciSe amesteca ketchupul si sosul, esenta de lamaie, mustarul si sarea. Se omogenizeaza bine si se adauga la final smantana....
Salata cu piept de pui si sosSe amesteca faina cu drojdia, apoi se adauga margarina, smantana, sarea, zaharul si laptele. Se framanta bine si se lasa...
Cornulete cu carne