Tort egiptean este un desert delicios si foarte aspectuos. Este o reteta de tort cu crema delicata, ce poate fi pregatita...
Tort egiptean cu aluneTort cu crema ganache este un desert deosebit. Grema ganache este una dintre cele mai delicioase creme de ciocolata. Pentru...
Tort cu crema ganacheTortul cabana este un desert delicios, a carui reteta o gasiti printre multe alte retete de torturi si prajituri pe...
Tort cabana cu cremaPentru acest tort aveti nevoie de oua, zahar, faina, cacao, nuci, unt, lapte, ciocolata si whisky pentru acest delicios tort.
Tort de ciocolata cu crema caramelPentru acest delicios tort aveti nevoie de oua, zahar, faina, cacao, unt, nes si alune.
Tort cu crema de nessSe separa albusurile de galbenusuri si se bat cu zahar. Se adauga praful de copt si faina. Se coace blatul intr-o tava...
Tort cu crema de ciocolataSe prepara foile de tort mereng. Foile se ung cu crema de ciocolata, se suprapun, apoi se garniseste cu frisca batuta cu...
Tort merengDin ingredientele pentru blat se prepara blat de tort cu cacao. Pentru crema se freaca untul spuma impreuna cu zaharul, apoi...
Tort de cacaoSe prepara un blat alb. Pentru crema se freaca untul moale impreuna cu coaja de lamaie rasa si zeama de lamaie. Se dizolva...
Tort cu crema de lamaieSe freaca galbenusurile cu 2 treimi din cantitatea de zahar, pana devin o crema spumoasa. Separat se bat albusurile cu restul...
Blat alb de tortTortul carioca este o reteta de tort cu crema cu blaturi alb si negru, de unde si aceasta denumire foarte sugestiva de...
Tort cariocaSe prepara blatul din ingredientele date si se coace in tava rotunda sau dreptunghiulara. Se lasa sa se raceasca si se taie...
Tort cu mousse de ciocolata alba si lamaieGalbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga apoi pesmetul, cacaua, nuca macinata si albusurile batute spuma tare. Se...
Tort cu crema de cacaoGalbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga pe rand cate o lingura de apa si se amesteca mereu. Se adauga...
Tort cu crema de cacaoAlbusurile se bat spuma tare cu zaharul, se adauga apoi nucile prajite, coaja de lamaie rasa si bicarbonatul. Se unge apoi o...
Tort cu crema de cafea si albusPentru crema se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si cu apa si se pune pe foc mic sa se topeasca. Pana cand se raceste se...
Tort JoffreBlatul se face intr-o forma de tarta sau forma detasabila de tort de aproximativ 24-26 diametru. Se incinge cuptorul. Laptele...
Tarta cu fructe de padure si crema de capsuniTortul crema de zahar ars este un tort minunat ce combina traditionala reteta de crema de zahar ars cu un blat pufos de...
Tort crema de zahar arsTortul Dobos este o reteta emblematica pentru Ungaria. Este o prajitura delicata cu foi, crema de ciocolata si glazura de...
Tort DobosPentru blat am folosit gem de gutui, zmeura si magiun de prune mai acrisor. Amestecam toate ingredientele cu telul (mai putin...
Tort cu ciocolata si crema de portocaleSe scot fructele de padure din congelator cu 15-20 minute inainte de preparare. Se separa cele 3 blaturi si se insiropeaza...
Tort cu fructe de padure si crema de vanilieTortul de paste poate fi facut cu orice ocazie, chiar daca denumirea lui spune altfel. Este compus din doua tipuri de blat si...
Tort de PasteSeparam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare, ca pentru bezea, apoi adaugam zaharul in ploaie si mixam...
Tort cu crema de ciocolataBlatul de tort: Frecam spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga apa, faina cu praful de copt nestins apoi albusurile batute...
Tort cu cirese si crema albaSe freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se incorporeaza in galbenusuri untul, cate putin, si visinata. Se imparte...
Tort rapid cu cafeaSe freaca galbenusurile cu zaharul, pana isi dubleaza volumul, si se adauga faina. Se bat albusurile spuma tare si se...
Tort dobosSe freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana devin crema. Se bat spuma tare albusurile si se amesteca cu galbenusurile....
Tort indianaSe fierbe faina amestecata cu apa. Se amesteca pana se raceste. Separat, se freaca margarina cu zahar, cacao si vanilie, pana...
Tort de biscuitiSe freaca bine untul cu mierea intr-un vas, pana devine o crema. Se adauga pe rand, ouale, amestecandu-se dupa fiecare,...
Tort de lamaieSe freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga migdalele si se freaca untul, se amesteca cu vanilia si se inglobeaza in crema....
Tort cu crema de fructeSe face compozitia pentru blatul de bezea si se coc pe rand 3 foi, care se lasa la racit. Se face crema. Se freaca spuma,...
Tort cu blat de bezeaSe separa galbenusurile de albusuri. Se freaca bine galbenusurile cu ouale intregi si zaharul. Se incorporeaza faina. Se bat...
Tort cu crema de ciocolataSe freaca galbenusurile cu zaharul, pana isi dubleaza volumul. Se pune faina, cate putin si se amesteca apoi cu pudra de...
Tort cu crema si blat de ciocolataSe insiropeaza piscoturi de sampanie cu sirop cald, parfumat cu rom, apoi se aseaza primul strat pe un platou mare. Se...
Tort de piscoturiSe bat ouale intregi cu zaharul si cu laptele, folosind un tel, pana cand amestecul devine omogen. Peste amestec se adauga...
Tort cu crema de cafea din blat cu foiSe pregateste aluatul astfel: se freaca ouale intregi cu zaharul pana cand devin crema spumoasa. Se adauga untul frecat...
Tort ieftinSe sparg ouale intr-un vas adanc si se bat spuma cu zaharul, iar cand amestecul a devenit crema spumoasa, se adauga uleiul...
Tort ieftin cu mere raseSe spala ouale si se separa galbenusurile care se freaca spuma cu zaharul. Peste crema se pune pesmetul, in ploaie, se...
Tort cu crema de ciocolataSe pun albusurile intr-un vas emailat si se bat spuma tare cu 200 gr zahar pus cate putin. Operatia se face la cald, fara...
Tort cu crema de cafeaOuale se bat spuma cu zaharul, iar cand amestecul a devenit crema spumoasa se adauga uleiul cate putin. Se bate in continuu,...
Tort cu mere raseSe ard 9 linguri de zahar intr-o cratita, se intinde zaharul topit pe peretii vasului.Separat se pune laptele,restul de...
Tort cu crema de zahar arsSe amesteca bine untul cu zaharul si ouale. Se adauga lapte. Praful de copt amestecat cu faina se adauga la crema. Se...
Tort cu bananePreparam blatul: Batem spuma albusurile, dupa ce s-au intarit adaugam putin cate putin zaharul,apoi galbenusurile, faina,...
Tort cu crema de capsuniIncingeti cuptorul la 200 grade C. Bateti ouale si zaharul spuma. Incorporati faina, praful de copt si migdalele. Puneti...
Tort cu mango si crema de branzaTopim untul, apoi il tragem de pe foc si adaugam bucati de ciocolata. Amestecam pana obtinem o crema mata. Batem o spuma din...
Tort de portocale cu ciocolataaie marunt coaja de portocala si lamaie cu zahar si stropeste-le cu rom, impreuna cu stafidele. Inmoaie-le timp de 1 ora....
Tort rusesc cu cremaBlatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia la foc mic pana la spumare. Se ia apoi la o parte si se bate pana se...
Tort cu migdale si crema bavareza de portocaleBlatul. Se bat ouale intregi cu zaharul pana se obtine o crema al carei volum este de 2-3 ori mai mare fata de cel initial....
Tort cu crema de portocale si friscaBlatul. Se prepara amestecand bine galbenusurile cu zaharul, faina cernuta si albusurile spuma. Compozitia se coace in forma...
Tort cu crema de portocaleBlatul. Se amesteca un ou cu apa rece, zaharul pudra si zaharul vanilat. Se adauga faina, praful de copt, restul de oua...
Tort insiropat cu crema de portocaleBlatul. Se freaca untul spuma. Se adauga ouale intregi, galbenusurile, dupa fiecare galbenus adaugand cate o lingurita de...
Tort cu crema bavareza de portocale