Blatul. Se bat ouale intregi cu zaharul si bucata de vanilie taiata fin pana ce compozitia se face ca o crema, iar volumul ei...
Tort cu dulceata si lichior de portocaleBlatul. Se bat ouale intregi cu zaharul pana se face o crema, iar volumul compozitiei a crescut de 2-3 ori. Se adauga faina...
Tort de pandispan cu crema de portocaleBlatul. Galbenusurile si zaharul se freca bine. Se adauga coaja si zeama de lamaie, faina si albusurile spuma. Compozitia se...
Tort cu crema si glazura de lamaieBlatul. Se bat ouale cu zaharul pana curg in forma de panglica, dupa care se adauga faina amestecand usor. Compozitia se...
Tort cu crema de mandarine si lamaieBlatul. Se amesteca faina, untul, migdalele macinate si zaharul pana se obtine un aluat omogen, care se imparte in 4. Se coc...
Tort de migdale cu crema de merePentru blat se amesteca faina cu untul, zaharul, vanilia si ouale. Se face un aluat care se intinde in tava. Grosimea...
Tort de mere cu crema de friscaFoile de blat. Se amesteca componentele de blat in care se include cate putin faina cernuta, pana se face un aluat care se...
Tort cu crema de lamaieBlatul. Se freaca zaharul pudra cu 3 galbenusuri. Se bat bine 5 min, se adauga migdale pisate si galbenusul urmator pentru ca...
Tort de migdale cu crema de fructeBlatul. Se bat galbenusurile cu zaharul. Se adauga migdalele macinate, apa, albusurile spuma si faina. Se coace in forma de...
Tort cu crema de fragiBlatul. Se bat ouale intregi cu zaharul vanilat bine de tot pana se obtine o crema, iar volumul lor a crescut de 2-3 ori. Se...
Tort de pandispan cu crema de castaneBlatul. Se fierb castanele, se curata si se dau prin masina. Se iau din cantitate 6 linguri si se pun intr-o farfurie pentru...
Tort cu crema de castaneAluatul fraged se pune in forma de torta, se impunge alocuri cu furculita si se coace 15 minute. 100 ml de frisca se dizolva...
Tort cu crema de macBlatul de piscota se coace normal si se lasa sa se raceasca. Se taie in doua pentru ca intre ele va veni crema de branza....
Tort cu branzaFacem un blat din 4 oua, il punem inapoi in tava de tort, apoi punem fructe Fierbem o crema din 2,5 dl lapte, 2 galbenusuri...
Tort din fructeFramanta ingredientele pentru aluat si coace 6 foi (pe dosul unei tavi poti pregati foi destul de mari). Topeste zaharul,...
Tort cu crema de lapteBatem frisca si pisam le cu ul pudra, zeama de lamaie si ul vanilat. Gelatina fiarta si racita o adaugam la crema si o punem...
Tort de capsuniBlatul: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, alunele, migdalele si curmalele taiate in lung. Compozitia se coace...
Tort de curmale cu crema de ciocolataBlatul: Se freaca untura spuma, se adauga galbenusurile, zaharul, faina si albusurile spuma. Compozitia se coace in doua...
Tort cu crema de caise italienescBlatul: Se face un aluat de pandispan batand bine ouale intregi cu zaharul pana ce compozitia se face ca o crema, iar volumul...
Tort de capsuniBlatul: Ouale se freaca cu sarea, zaharul si coaja rasa de lamaie. Dupa ce compozitia a devenit ca o crema se adauga faina....
Tort de caise rusescPentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu zaharul si treptat se adauga albusurile spuma si faina. Pe forma unsa si...
Tort dobos cu crema de vaniliePentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce compozitia devine cremoasa. Se adauga faina si albusurile...
Tort dobos cu crema de vaniliePentru foile de blat, se amesteca galbenusurile cu zaharul, coaja rasa de lamaie si zeama, pana se obtine o crema spumoasa....
Tort dobos cu glazura de ciocolataPentru foile de tort, galbenusurile se freaca cu zaharul tos, apoi se amesteca cu albusurile spuma si cu faina. Din aceasta...
Tort dobos cu crema de ciocolataPentru foile de Karlsbad, se bate bine laptele cu galbenusurile si faina. Se face o coca din care se coc 5 foi pe dosul unei...
Tort din foi Karlsbad cu crema de ciocolataPentru foile de blat, se freaca untul spuma, se adauga ciocolata inmuiata, nucile prajite si pisate, albusurile spuma batute...
Tort din foi de nuci si ciocolata, cu crema de ciocolata si alune caramelizatePentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana devin ca o crema. Se adauga ciocolata rasa, migdalele...
Tort de ciocolata si migdale cu crema de alune si glazura de ciocolataPentru foile de Karlsbad, se bat bine laptele cu galbenusurile si faina. Se obtine o coca din care se fac 5 foi care se coc...
Tort din foi de Karlsbad cu crema de ciocolataPentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata inmuiata la cald, nucile si albusurile batute spuma. Se...
Tort de ciocolata si nuci, cu crema de ciocolata si friscaPentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, untul si ciocolata rasa. Se includ apoi coaja si zeama de...
Tort de ciocolata cu crema si glazura de ciocolata sau friscaPentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia fin maruntita pana ce se obtine o compozitie ca o crema. Se...
Tort de ciocolata cu glazura de ciocolataPentru blat, galbenusurile se freaca cu zaharul. Untul spuma se amesteca cu galbenusurile si cu ciocolata topita in lapte,...
Tort de ciocolata cu crema de ciocolataPentru foile de blat, se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga ciocolata rasa, faina si albusurile spuma. Se coc 6...
Tort cu glazura de ciocolataPentru blat, se bat ouale cu zaharul pana se obtine o compozitie albicioasa. Se trage vasul de pe focul mic, zaharul fiind...
Tort de ciocolata cu crema de ciocolataPentru blat, se freaca timp de 30 minute galbenusurile cu 2 oua intregi si zaharul pudra. Cand compozitia a crescut se adauga...
Tort cu crema de ciocolataSpalam capsunile, indepartam frunzele si le scurgem. Punem deoparte 4-5 bucati pentru decor. Amestecam bine smantana si...
Tort de capsuni cu crema de smantanaPreparam clatitele in mod obisnuit. Punem prima clatita intr-un vas rezistent termic, o ungem cu crema de ciocolata, punem a...
Tort de clatiteIntai pregatim un blat traditional. Pana blatul se raceste, fierbe, 1 l lapte. Luam de pe foc, apoi amestcam 2 oua cu 2 dl de...
Tort cu crema de branzaSe amesteca marscapone cu fineti si se face crema, se taie blatul si se insiropeaza cu votca amestecata cu apa si zahar. Se...
Tort de mascarpone si finetiSe face crema: se amesteca untul si zaharul pudra dupa care se amesteca cu o ceasca de cafea. Marscapone se amesteca cu...
Tort de cafeaBlatul. Se freaca zaharul pudra cu 3 galbenusuri. Se bat bine 5 min, se adauga migdale pisate si galbenusul urmator pent
Tort de migdale, cu crema de fructeBlatul. Albusurile spuma se amesteca cu zaharul tos pisat si se bat in continuare. Se adauga faina, alunele si untul spuma....
Tort de alune cu crema de ciocolata pralinataFoile de blat. Se amesteca componentele de blat in care se include cate putin faina cernuta, pana se face un aluat care se po
Tort cu crema de lamaieBlatul. Se bat ouale cu zaharul pana curg in forma de panglica, dupa care se adauga faina amestecand usor. Compo
Tort insiropat, cu crema de mandarine si lamaieUntul spuma se freaca cu zaharul pudra, apoi cu romul si ciocolata pana totul devine o crema. Se toarna jumatate din...
Tort de migdale crudBlatul Se amesteca migdalele pisate cu zaharul si faina si din compozitia obtinuta. Se coc doua foi care dupa racire se umplu...
Tort de migdale cu crema de caiseBlatul. Se bat albusurile cu zaharul si se continua baterea, dupa care se adauga alunele prajite si taiate in doua....
Tort de alune intregi si crema de ciocolataBlatul Frecam spuma galbenusurile cu zaharul pudra. Adaugam adauga nucile pisate marunt si albusurile spuma. Se toarna...
Tort de nuci cu crema de cafea si ciocolataBlatul Se prajesc alunele, se macina si se amesteca bine cu faina, zaharul, untul si oul. Se coace compozitia la foc potrivit...
Tort cu crema de alune si ciocolataBlatul. Se freaca ouale cu zaharul pudra, se adauga alunele prajite si rasnite si pesmetul fin pisat. Dupa coacere
Tort de alune cu crema de cafeaPrajiti alunele intr-o tigaie uscata. Macinati-le cat mai marunt. Separati albusurile de galbenusuri. Frecati cele 10...
Tort de alune cu crema de cafea