Se spala muschiul, se curata, se taie in bucati si se presara cu sare, piper si cimbru. Ceapa se curata si se taie in rondele...
Muschi de porc la cuptor cu sos
Pestele, curatat si spalat, se fierbe in vin amestecat cu o jumatate de litru de apa. Dupa ce da in clocot, se ia de pe foc,...
Pastrav rasol
Se curata pestele sub un jet de apa rece. Se spala bine, se transeaza pe burta si i se inlatura intestinele. Se clateste bine...
Peste deliciu la cuptor
Carnea de porc se spala si se portioneaza. Se adauga un praf de sare si apoi se frig bucatile de carne pe gratar. Ciupercile...
Pulpa de porc cu ciuperci la gratar
Din carnea tocata formam 4 pogacele egale, fiecare cu grosimea de aprox. 1,5 cm, pe care le dam prin faina amestecata cu sare...
Carne tocata daneza
Se amesteca laptele cu sare, piper si usturoiul zdrobit. Carnea se taie fasii subtiri, se adauga la lapte si se pune in...
Piept de curcan cu usturoi
Caserola intreaga de pui se sareaza, se condimenteaza si se pune in interior un mar intreg. Puiul se pune intr-o folie de...
Pui prajit in folie
Se taie cate o fasie de branza cu grosime de 1 cm, pentru fiecare felie de sunca. Se taie ardeiul rondele. Pe fiecare bucata...
Rulouri fierbinti de sunca
Se toarna apa intr-o cratita. Se adauga ghimbirul si se fierbe. Se adauga puiul si se la cca 10 minute de la fierbere, la foc...
Pui fiert cu 3 feluri de sos
Se amesteca carnea cu sare, piper, ou si ceapa. Se adauga treptat lichidul (pentru care ati optat). Se amesteca cu faina. Se...
Chiftele daneze
Fierbem zeama de baza dashi, adaugam sake, sos de soia, fulgi de bonito, zahar, tragem de pe foc, iar cand bonito se depune,...
Peste si legume pane
Se spala carnea, se curata si se taie in bucati. Bucatile se sareaza si se bat cu batatorul de lemn. Se dau apoi prin faina...
Escalop cu ciuperci si sos de vin
Fazanul se spala, se curata si se lasa timp de doua-trei ore Ia marinat, impreuna cu doua cepe taiate solzisori, telina si...
Fazan umplut
Se amesteca laptele cu sare, piper si usturoiul zdrobit. Carnea se taie fasii subtiri, se adauga la lapte si se pune in...
Piept de curcan cu usturoi
Caserola intreaga de pui se sareaza, se condimenteaza si se pune in interior un mar intreg. Puiul se pune intr-o folie de...
Pui prajit in folie
Se taie cate o fasie de branza cu grosime de 1 cm, pentru fiecare felie de sunca. Se taie ardeiul rondele. Pe fiecare bucata...
Rulouri fierbinti de sunca
Se toarna apa intr-o cratita. Se adauga ghimbirul si se fierbe. Se adauga puiul si se la cca 10 minute de la fierbere, la foc...
Pui fiert cu 3 feluri de sos
Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 50 gr de unsoare. Chiflele se imbiba in lapte, dupa ce se scurg, se adauga la...
Chiftele
Se ia carnea de iepure, se taie in 8 bucati se condimenteaza cu sare si piper. Bucatile de carne se prajesc in ulei fierbinte...
Mancare din carne de iepure
Carnea pentru tocana se prajeste in 60 gr de unsoare. Se adauga ceapa, usturoi, boia, maghiran, coaja de lamaie, sare, piper...
Gulas Fiaker
Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de faina cu...
Pastrav condimentat cu „floarea - vioara”
Feliile de crap se condimenteaza cu sare, piper si delikat si se aseaza intr-un bol una langa cealalta. Se adauga usturoiul...
Felii de crap cu usturoi
Piscoturile se trampeaza(se umezesc) in laptele cu rom si zahar si se asaza un strat intr-un vas termorezistent. Piersicile...
Budinca cu piersici
Orezul se fierbe intr-un litru de lapte. Margarina si stafidele se adauga in orezul cald. Cand se raceste, galbenusurile se...
Sufleu de orez
Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 50 gr de unsoare. Chiflele se imbiba in lapte, dupa ce se scurg, se adauga la...
Chiftele
Se ia carnea de iepure, se taie in 8 bucati se condimenteaza cu sare si piper. Bucatile de carne se prajesc in ulei fierbinte...
Mancare din carne de iepure
Carnea pentru tocana se prajeste in 60 gr de unsoare. Se adauga ceapa, usturoi, boia, maghiran, coaja de lamaie, sare, piper...
Gulas cu carne de vita
Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de faina cu...
Pastrav condimentat
Feliile de crap se condimenteaza cu sare, piper si delikat si se aseaza intr-un bol una langa cealalta. Se adauga usturoiul...
Felii de crap cu usturoi
Se fierbe un sirop din apa si zahar. Se ia de pe foc si se amesteca cu margarina, se raceste. Se adauga laptele praf si nuca...
Raffaelo
Daca vrem sa oferim familiei aperitive gustoase, putem prepara crenvursti cu cascaval. Aceasta reteta este foarte delicioasa.
Crenvursti cu cascaval
Ingredientele pentru piscot se amesteca ca de obicei. Galbenusurile se freaca cu zahar. Albusurile se bat spuma tare, apoi se...
Piscot cu gris si fructe
Faina se amesteca cu galbenusurile, sare, miere si lapte. Compozitia se lasa deoparte o jumatate de ora.Albusurile se bat...
Mere impanate
Pireul de castane se inmoaie putin cu rom, se adauga migdalele macinate, pudra de cacao si se amesteca. Se formeaza bombite...
Bombite cu castane
Carnea se taie felii deschise se subtiaza cu batatorul de carne. Se sareaza putin si se ung cu mustar. Se lasa deoparte cca o...
Rulada de curcan cu crenvursti
Daca vrem sa servim un aperitiv delicios, putem prepara crema de branza cu mere. Pentru aceasta reteta avem nevoie de branza,...
Crema de branza cu mere
Se scoate pielea de pe carne, se taie in bucati de 2- 3 cm de grosimea degetului. Bucatelele de carne se trec prin faina si...
Tocanita de pui cu vin rosu
Se spala si se curata curcanul. Se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Se curata ceapa si se taie marunt, iar ardeiul se...
Curcan umplut la cuptor
Faina se amesteca cu unt, un ou intreg, putin zahar si frisca, se framanta. Se intinde o foaie, se pune in tava, se coace sa...
Placinta cu marmelada
Bauturile se agita in shaker, se toarna intr-un pahar lung peste cuburile de gheata. Se orneaza cu rondele de portocala.
Cocteil cu portocale si tuica
Curatam si spalam ciupercile pe care le asezam intr-un vas uns cu unt. Condimentam interiorul lor cu putina sare si piper....
Ciuperci umplute cu sunca
Dezosam pulpele de iepure le taiem cubulete si le fierbem timp de 10 minute in apa cu otet. Topim untura si punem la prajit...
Papricas de iepure cu galuste
Se curata curcanul, se sareaza si se lasa intreg. Se curata cepele si se taie in rondele. Se toarna uleiul intr-o tava, se...
Curcan la tava
Se fierbe cafeaua, se lasa sa se raceasca. Se pun cuburile de gheata, inghetata, frisca deasupra si se presara cu barot de...
Cafea glace
Ingredientele se mixeaza si atat. Iese o compozitie densa datorita oului si branzei.
Mix de branza si mere
Se curata si se spala carnea de porc, se taie in bucatele, apoi se da de doua ori prin masina de tocat, se sareaza si se...
Curcan umplut cu castane
Foitajul se decongeleaza, se intinde si se decupeaza forme rotunde potrivite fundului formei de copt pentru mouffin....
Mouffin cu cascaval
Lichiorul de portocale Curacao se amesteca cu aceeasi cantitate de votca si se completeaza cu suc de portocale. Amestecarea...
Green Widow
Se scoate pielea de pe carne, se taie in bucati de 2- 3 cm de grosimea degetului. Bucatelele de carne se trec prin faina si...
Tocanita de pui cu vin rosu
Piscoturile se trampeaza(se umezesc) in laptele cu rom si zahar si se asaza un strat intr-un vas termorezistent. Piersicile...
Budinca cu piersici
cald. Cand se raceste, galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Albusurile se bat spuma cu telul....
Sufleu de orez
Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc