Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Oua cu sos de maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ouale cu sos de maioneza este o mancare cu oua delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Se fierb ouale, se

detalii rețetă—

Oua cu sos picant si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Ouale cu sos picant si usturoi este o mancare cu oua delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Se caleste

detalii rețetă—

Ochiuri delicioase cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru ochiuri delicioase cu sos de rosii se pregatesc ochiurile la capac. In loc de smantana insa, se toarna

detalii rețetă—

Oua rascoapte cu sos picant

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Oua rascoapte cu sos picant reprezinta un aperitiv delicios, potrivit pentru mesele de pranz. E o reteta pentru

detalii rețetă—

Oua in sos vermut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Untul topit se amesteca impreuna cu pudra de mustar si faina. Se adauga vermutul si se amesteca continuu pana la

detalii rețetă—

Omleta mediteraneeana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se caleste ceapa in putin ulei, apoi se adauga dovleceii taiati felii subtiri si se tin la calit pana se inmoaie.

detalii rețetă—

Oua cu sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale fierte tari se taie felii. Se pregateste un sos din mustar amestecat cu galbenusurile, zeama de lamaie si

detalii rețetă—

Oua gratinate cu sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ouale se fierb moi, apoi se curata de coaja si se pun intr-o tava unsa cu unt. Se prepara repede sosul alb. Untul

detalii rețetă—

Omleta cu sos de vinete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata vanata din loc in loc, se taie rondele, se pudreaza cu sare si se lasa intr-un vas 20 minute, ca sa se

detalii rețetă—

Ochiuri pe mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prajesc feliile de paine in unt. Se fierbe mazarea cu apa cat o cuprinde si cu unt cat o nuca. Se prepara sosul

detalii rețetă—

Oua in sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb ouale, dar nu rascoapte si se curata de coaja. Se pune sosul de rosii intr-un vas de sticla incasabila, se

detalii rețetă—

Crochete de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara un sos alb din unt, faina si lapte. Se fierb ouale rascoapte si se pun in apa rece, apoi se curata si se

detalii rețetă—

Oua cu macris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala macrisul si se pune in apa fierbinte sa fiarba cateva minute. Se scurge, se amesteca cu sosul alb, cu

detalii rețetă—

Oua cu sos Bechamel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Ouale se fierb si se lasa in apa calduta ca sa se mentina calde. Se prepara sosul: 25 gr unt se pun intr-o tigaie

detalii rețetă—