Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ochiuri pe orez si spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierbe orezul cu trei cesti de apa, unt, sare, piper si se pune vasul in cuptor pana scade apa si orezul devine

detalii rețetă—

Oua umplute cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se freaca cu unt, sare,

detalii rețetă—

Oua sucevene

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb ouale rascoapte, se decojesc si se preseaza bine cu lingura de lemn, se amesteca cu o lingura de unt, ou

detalii rețetă—

Oua brailene

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb ouale tari, se decojesc si se separa albusurile de galbenusuri. Se caleste ceapa tocata in unt, se adauga

detalii rețetă—

Oua in cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb cartofii in coaja, se curata, se dau prin masina de tocat, se adauga 50 gr unt, sare, piper. Intr-un vas

detalii rețetă—

Ochiuri moldovenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se curata ciupercile, se spala bine, se pun in jumatate din cantitatea de ulei sa scada pe foc. Se sareaza si se

detalii rețetă—

Omleta cu ficatei de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ficateii se spala, se dau in clocot, se scurg si se toaca marunt, apoi se pun intr-o cratita cu o lingurita de unt,

detalii rețetă—

Omleta de primavara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Faceti 4 omlete din cate 2 oua fiecare. Prajiti-le pe ambele parti, ca pe niste clatite. Amestecati branza cu

detalii rețetă—

Rulada de ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Amestecam trei galbenusuri cu faina, , branza, smantana si piper. La final adaug albusurile batite spuma cu un praf

detalii rețetă—

Rulada cu sunca si oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Branza se amesteca cu sare si piper.Rozmarinul si patrunjelul verde se spala si se toaca.Ouale se bat bine si se

detalii rețetă—

Omleta Hawaii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se incinge uleiul. Sunca, ananasul si porumbul se prajesc pentru scurt timp in ulei. Se bat ouale, se amesteca cu

detalii rețetă—

Omleta mexicana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Baconul taiat cubulete se trage prin putin unt, dupa care se adauga legumele si se mai calesc putin. Ouale se bat

detalii rețetă—

Omleta cu macrouri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata ceapa, se toaca si se caleste in grasime. Se amesteca ouale cu apa minerala, sarea, piperul si cu un praf

detalii rețetă—