Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

VIDEOScotch Eggs sau oua scotiene

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 15m 

Scotch eggs merg de minune alaturi de diverse sosuri sau muraturi si pot fi servite atat calde cat si reci

detalii rețetă—

Oua umplute cu branza si sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale umplute sunt foarte cunoscute si prezente printre mancarurile de sarbatori. Totusi puteti opta pentru aceasta

detalii rețetă—

Omleta rapida cu verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Omleta rapida cu verdeata este un aperitiv rapid si delicios. Dupa ce se bat ouale si se adauga laptele si sarea,

detalii rețetă—

Frittata cu carnati si ceapa verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Frittata cu carnati si ceapa este o reteta usor de preparat. O gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte mancaruri cu

detalii rețetă—

Omleta cu malai si branza

complexitate reteta Redusa 

Pentru omleta cu malai si branza se bat ouale, se adauga 1-2 linguri de apa, se pun 50 g branza rasa, mararul si

detalii rețetă—

Oua umplute cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 

Pentru oua umplute cu sos de smantana se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit se curata si se taie in doua pe lung.

detalii rețetă—

Rosii umplute cu oua pentru aperitiv

complexitate reteta Redusa 

Pentru rosii umplute cu oua se taie capacelul la rosii si se scoate miezul. In interior se sparge cite un ou. Se

detalii rețetă—

Ou aperitiv cu sos picant

complexitate reteta Redusa 

Pentru ou aperitiv cu sos picant ouale fierte tari se curata de coaja, apoi la partea mai lata a fiecarui ou se

detalii rețetă—

Oua cu sunca si ciuperci

complexitate reteta Redusa 

Pentru oua cu sunca si ciuperci ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cand sint gata se curata si se

detalii rețetă—

Barcute din oua cu sunca si cascaval

complexitate reteta Redusa 

Pentru barcute din oua cu sunca si cascaval ouale se fierb, tari. Se curata de coaja, dupa ce au fost tinute putin

detalii rețetă—

Oua cu cabanos sau ficat de pasare

complexitate reteta Redusa 

Pentru oua cu cabanos sau ficat de pasare ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cand sint gata se

detalii rețetă—

Ou sanatos cu spanac

complexitate reteta Redusa 

Pentru ou sanatos cu spanac spanacul curatat si spalat se fierbe in apa cu sare, timp de 5-6 minute, dupa care se

detalii rețetă—

Ou delicios cu verdeata

complexitate reteta Redusa 

Pentru ou delicios cu verdeata se fierb ouale tari, se trec sub un jet de apa, se curata de coaja si se lasa sa se

detalii rețetă—

Ochi romanesc cu sos de branza

complexitate reteta Redusa 

Pentru ochi romanesc cu sos de branza se prepara un sos din faina dizolvata in lapte, unt, sare. Dupa ce, prin

detalii rețetă—