Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Oua moi cu legume

complexitate reteta Redusa 

Ouale fierte moi pot fi servite cu soteuri sau piureuri de legume: morcovi, fasole alba, spanac, andive, conopida

detalii rețetă—

Omleta colorata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se lasa la scurs mazarea, fasolea, ciupercile si porumbul. Cartofii se taie cubulete mici, la fel si ardeii. Ceapa

detalii rețetă—

Omleta cu fasole verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ouale batute se amesteca cu fasolea fiarta, se adauga smintina sau laptele, sarea necesara si se prajeste omleta in

detalii rețetă—