Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Taiem vinetele felii subtiri de 0,5 cm si le grilam. Pe fiecare felie punem prosciutto cotto si o bucatica de

detalii rețetă—

Omleta mediteraneana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Omleta mediteraneana este un aperitiv cu ou delicios. Se incinge cuptorul. In ulei se caleste ceapa 2-3 minute. Se

detalii rețetă—

Gogosele din albus de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Albusurile se bat bine, pana devin spuma tare. Se adauga sare, zeama de lamaie si se mai bat putin. Se introduce in

detalii rețetă—

Omleta cu sos de vinete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata vanata din loc in loc, se taie rondele, se pudreaza cu sare si se lasa intr-un vas 20 minute, ca sa se

detalii rețetă—

Omleta cu ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Untul se pune in tigaie pe foc, iar cand este fierbinte se adauga ceapa tocata marunt. Se lasa sa se inmoaie bine,

detalii rețetă—

Ochiuri pe orez si spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierbe orezul cu trei cesti de apa, unt, sare, piper si se pune vasul in cuptor pana scade apa si orezul devine

detalii rețetă—

Ochiuri in sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune intr-un vas untul si se asaza pe foc sa se topeasca. Se adauga faina, se amesteca bine cu untul si se

detalii rețetă—

Oua umplute in sos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb ouale tari, se decojesc si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile, se freaca cu dosul lingurii

detalii rețetă—

Oua prajite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se infierbanta tare uleiul in tigaie, se apleaca tigaia ca sa vina uleiul intr-o parte, se sparge pe rand cate un

detalii rețetă—

Ou umplute cu ceapa si vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Feliile de ceapa se calesc in uleiul de masline fierbinte. Se amesteca tomate, ierburi si condimente dupa gust. Se

detalii rețetă—

Omleta cu spanac si sos de brinza cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

1. Pentru sosul de cascaval se zdrobeste cascavalul cu o furculita si se amesteca cu smantana si vin.

detalii rețetă—

Papanasi cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se amesteca ouale, branza, esenta, razatura de lamaie si zaharul, iar la urma se adauga faina pana devine

detalii rețetă—

Rulouri cu vinete

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Se coc vinetele, se scurg, se toaca si se sareaza. Feliile de sunca se umplu cu vinete, se pune in mijloc cate un

detalii rețetă—

Tortilla Espanola

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie. Se soteaza ceapa la temperatura medie timp de 6 - 8 minute, pina devine aurie.

detalii rețetă—