Mod de preparare• adaugati migdalele in blenderul performant Oster Versa si mixati pentru cateva secunde pana obtineti o faina
Prajitura raw immunity booster, made by Raw Chef Ligia Pop• spalati fructele de padure si puneti-le la congelator timp de 3 ore• echipati storcatorul prin presare la rece
Sorbet din fructe de padure, preparat de Carmen Bruma la Kuvings• taiati merele in bucati mari si puneti-le la congelator timp de 1 ora• echipati storcatorul prin presare la
Mic dejun dulce si dietetic, made by Carmen Bruma• scobeste merele cu un cutit, lasand cca 1 cm intact fata de baza• pune-le in slow cooker Crock
Mere coapte• pune hartie de copt in vasul de ceramica al slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital• taie prunele
Clafoutis cu prune• curata coaja, inlatura samburii si taie perele cubulete potrivite• amesteca-le intr-un bol cu fresh-ul de lamaie si...
Dulceata de pere• introduceti laptele de vaca pasteurizat in slow cooker Crock Pot 3.5 L • adaugati iaurtul Grecesc si praful de
Iaurt grecesc cu piersici• adaugati laptele de vaca in slow cooker Crock Pot 3.5 L si setati functia keep warm• amestecati iaurtul
Iaurt cu bezele si afine• taiati piersicile cuburi si introduceti-le in slow cooker Crock Pot 5.7 L Digital• peste acestea adaugati zeama de
Dulceata de piersici• taiati prunele cuburi si adaugati-le in vasul slow cooker Crock Pot 6L Digital Saute• adaugati zeama de lamaie,
Dulceata de prune• se curata de coaja pepenele galben, apoi se taie in bucatele mici• cubuletele de pepene galben se tin
Inghetata de pepene galben made by Carmen Bruma• macinati biscuitii fin, in tocatorul cu bol al Breville Hand Blender• amestecati-i cu scortisoara si apoi cu untul,
Tarta cu mere, crema de vanilie si scortisoara• taiati caisele cuburi si introduceti-le in slow cooker Crock-Pot 2.4 L• peste acestea adaugati zeama de lamaie, zaharul
Dulceata de caise• cu ajutorul robotului multifunctional Ankarsrum bateti untul moale cu zaharul alb si brun, pana obtineti un amestec pufos...
Tort cu afine si lamaie• mixati in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum ingredientele pentru blat pana obtineti un aluat...
Tarta cu rubarba si cirese• puneti in vasul robotului multifunctional Ankarsrum untul moale, oul, zaharul, sarea si laptele si mixati putin. Folositi...
Tarte cu martipan si coacaze• curatati piersicile de coaja si taiati-le felii mai groase• ungeti o tava de tarta cu unt si presarati
Prajitura rasturnata cu piersici• puneti in vasul robotului multifunctional Ankarsrum untul moale, oul, zaharul, sarea si laptele si mixati putin. Folositi...
Tarta cu fructe de padure• pregatiti mai intai foile• amestecati uleiul cu zaharul brun, adaugati apoi sucul de rosii, bicarbonatul stins in zeama
Prajitura cu foi de bulion• mixati in bolul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu ajutorul paletelor duble, untul moale cu zaharul,...
Negresa cu nuci si cirese• spalati bine cartofii, in coaja si apoi puneti-i la fiert • dupa ce s-au fiert, scurgeti apa si
Galuste cu prune• incalziti laptele intr-o craticioara si adaugati untul, lasand pe foc pana se topeste, dar sa nu fiarba• puneti
Cozonac cu stafide, cacao si scortisoara• spalati bine cartofii, in coaja si apoi puneti-i la fiert • dupa ce s-au fiert, scurgeti apa si
Galuste cu caise• puneti in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum laptele cald, untul moale, ouale, coaja de lamaie, esenta de
Cinnabons rolls cu cirese si glazura cu scortisoara• mixati in bolul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu ajutorul telurilor duble, albusurile spuma cu un...
Chec cu cirese si glazura roz• incalziti laptele intr-o craticioara si adaugati untul, lasand pe foc pana se topeste, atentie sa nu fiarba!• puneti
Branzoaice• mixati albusurile spuma cu un praf de sare si cu zeama de lamaie - folositi bolul de plastic si
Bezele cu esenta de cafea• adaugati oul si untul la temperatura camerei in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum – setati...
Tarta cu capsuni si sos de caramel cu crema de whisky• in bolul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu ajutorul telurilor duble, mixati albusurile cu un praf de...
Prajitura cu crema de branza si zmeura• adaugati oul si untul la temperatura camerei in malaxorul robotului multifunctional Ankarsrum – montati atasamentul...
Tarta cu crema de vanilie, nectarine si afineReţetă de preparare a papanaşilor • lasati branza de vaci la scurs pentru cca 2-3 ore• montati vasul de inox al...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de capsuni• separati albusurile de galbenusuri – lasati albusurile peste noapte in frigider• macinati migdalele crude (fara...
Macarons cu ciocolata• spalati caisele, scoateti samburii si taiati-le felii• amestecati intr-un castron faina, zaharul, praful de copt,...
Prajitura cu ricotta si caise• mixati albusurile cu un praf de sare, in vasul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu ajutorul paletelor...
Prajitura tavalita• puneti in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum ingredientele pentru blat si mixati cu ajutorul paletei...
Tarte cu rubarba si prune• spalati stafidele, apoi opariti-le cu apa clocotita. Scurgeti apa si adaugati peste ele esenta de rom si crema de
Pandispan cu migdale, stafide si ciocolata• separati ouale si bateti albusurile cu un praf de sare, in vasul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, folosind
Chec cu fructe de padure• pentru crema de mure, pasati murele cu blenderul vertical Breville Hand Blender, adaugati apoi peste ele crema de branza,
Desert cremos la pahar cu mure si piersici• mixati la bain-marie ouale cu un praf de sare si zaharul, pana se umfla si se albesc, aproximativ 8
Rulada cu crema de mure• separati ouale si mixati albusurile cu un praf de sare pana obtineti o bezea tare, folosind telul de la
Prajitura sandwich cu crema de branza si caise• puneti migdalale lasate la inmuit peste noapte in blenderul performant Oster Reversible, iar apoi adaugati apa• puneti...
Inghetata de fructe made by Jamila Cuisine• pregatiti mai intai crema, amestecati cu ajutorul telului de la Breville Hand Blender galbenusurile cu zaharul si...
Rulada cu crema de capsuni• in mini tocatorul Breville Hand Blender, maruntiti biscuitii si amestecati-i cu cacao si untul topit• puneti biscuitii...
Cheesecake rece cu cirese• taiati in cuburi dovleceii cu tot cu coaja si puneti-i in blenderul performant Oster Reversible, impreuna cu iaurtul,...
Negresa cu dovlecei, ciocolata si migdale• ungeti o tava de tarta (diametru 24 cm) cu unt• taiati pepenele galben si nectarinele in cubulete si
Clafoutis cu fructe de vara• puneti intr-un bol faina, zaharul brun, nucile macinate, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si nucsoara rasa•...
Prajitura cu morcovi• cu ajutorul telului Breville Hand Blender, bateti albusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, pana obtineti o bezea•
Tort cu mousse de capsuni si ciocolata• capsunile proaspete se congeleaza, asezandu-le una langa alta intr-o punga de congelare. In felul acesta vor ingheta
Gelato raw vegan din capsuni made by Raw Chef Ligia Pop• amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, turmericul, busuiocul si cimbrul, zaharul si un praf de sare
Biscuiti cu busuioc si cimbruEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob Pascal Apreciez pastele italiene. Daca am incercat un sortiment si-mi place, cu siguranta il voi achizitiona din nou. Capunati...
Capunati cu ciuperci - de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj