Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Praz umplut cu carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Prazului i se taie partile verzi, se curata de prima foaie si se taie apoi in felii lungi de 7-8 cm. Se pune la

detalii rețetă—

Praz umplut cu carne de gaina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bucatile de praz, se curata de prima foaie, apoi se taie partea alba in bucati lungi de 7-8 cm. Se pun la oparit

detalii rețetă—

Piept de pui cu praz a la Gabor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pieptul de pui se dezoseaza, fiecare bucata strapunge pe lungime sa poata fi umpluta cu bucati de praz. Pieptul

detalii rețetă—

Piept de pui cu praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pieptul de pui se dezoseaza, fiecare bucata se strapunge pe lungime sa poata fi umpluta cu bucati de praz. Pieptul

detalii rețetă—

Praz umplut cu carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu miezul de piine muiat in apa si cu o ceapa cruda. Se pune intr-un

detalii rețetă—