Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Spanac cu oua ochiuri

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
gatire reteta 20m 

Este o reteta nu doar de primavara, dar noua ne place foarte mult mai ales acum cand apare aceasta minunata

detalii rețetă—

Spanac cu usturoi si ochiuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru reteta de spanac cu usturoi si ochiuri spanacul se alege nu trebuie sa dobanditi tehnici culinare deosebite.

detalii rețetă—

Spanac cu ochiuri

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Spanacul se spala si se fierbe in apa. Se scurge si se toaca marunt.Intr-o cratita se pune spanacul, usturoiul

detalii rețetă—

Mancare de praz cu ochiuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata ceapa si prazul, apoi se taie bucatele. Se fierb inabusit pana capata culoarea galbuie. Se toarna apa cat

detalii rețetă—

Spanac cu ochiuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala spanacul in mai multe ape dupa care se clocoteste 5 min in apa cu sare. Se scoate, se scurge bine si

detalii rețetă—

Tartine calde cu oua ochiuri si sardele

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 25m 

Feliile de paine se prajesc in 50 ml de ulei. Din oua se pregatesc ochiuri cu restul de ulei, iar deasupra de

detalii rețetă—

Ochiuri in tomate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se aleg patlagele rosii netede si destul de mari, ca sa incapa in fiecare un ou. Se taie capacul, se golesc de

detalii rețetă—

Pireu de spanac cu ochiuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se aleg frunzele de spanac, se spala bine in mai multe ape. Se pune la fiert in apa fierbinte si se lasa sa dea

detalii rețetă—