Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Supa crema de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru supa crema de pui se topeste untul si se adauga faina. Amesteca 2 minute sau pana faina devine aurie. Se ia

detalii rețetă—

Gulas la ceaun

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Ceaunul se unge cu unsoare rece, se aseza la fund osul, peste asta vine un strat de carne taiata cubulete. Peste

detalii rețetă—

Supa de carne de porc cu taietei

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Peste carnea de porc se toarna apa fierbinte, apoi se pune la fiert in apa rece. Cand carnea devine moale pe

detalii rețetă—

Supa bors

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Fierbem 3 l de supa din ceafa, ceapa, sare si piper boabe. Calim in ulei morcovii, sfecla, patrunjelul si

detalii rețetă—

Fasole amestecata dupa reteta bunicii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Rupem fasolea verde curatata in bucati de 3 cm si le punem la fiert intr-o oala de 8-10 l in apa sarata impreuna cu

detalii rețetă—

Supa de carne de la Harghita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Prajim ceapa in untura, adaugam carnea taiata cuburi si legumele taiate fasii subtiri si prajim putin. Turnam apa

detalii rețetă—

Supa de cartofi cu carnati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

In amestecul de ulei si unt preincalzit calim ceapa pana devine aurie. Adaugam sunca fiarta taiata cubulete si

detalii rețetă—

Supa din aripioare de pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala aripioarele de pui si se pun la fiert in apa rece. Spumuierea se face des, pana cand apa devine limpede.

detalii rețetă—

Supa "minut"

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se fierbe apa cu sarea, inainte de a da in clocot se adauga shoiul ( vinul rosul sau sos soia) si lingurita de

detalii rețetă—

Supa de rosii cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Rosiile se dau prin separator. Ceapa se caleste in ulei si cind devine sticloasa se pune tarhonul, mararul tocat si

detalii rețetă—

Supa cu galuste de ficat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata ficatul de vine si pielite si se trece prin masina de tocat. Apoi separat se freaca untul cu ouale pina

detalii rețetă—