Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Supa de mazare si afumatura

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Supa de mazare si afumatura este o ciorba de legume cu carne traditionala si delicioasa. Intr-o oala mare se pune

detalii rețetă—

Supa din maruntaie de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se caleste ceapa marunt, apoi se adauga zarzavaturile tocate marunt si apa. Cand incepe totul sa fiarba, se adauga

detalii rețetă—

Supa de linte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Se pune la fiert lintea impreuna cu carnea taiata cubulete, usturoiul si legumele. Se adauga sare, condimente si

detalii rețetă—

Supa brutarului

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Inmuiem painea si o punem la fiert in supa de carne. Condimentam cu chimen, ceapa razuita, foi de dafin si

detalii rețetă—

Supa de campie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Punem carnea taiata marunt peste ceapa prajita in ulei. Asezonam cu foi de dafin, sare, piper, apoi turnam supa de

detalii rețetă—

Supa cu pateuri cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Carnea, bine spalata, se pune la fiert cu apa rece. Se spumeaza, se adauga zarzavatul curatat si taiat in patru,

detalii rețetă—