Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Supa cu fidea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru supa cu fidea Patrunjelul verde se spala, se curata si se taie marunt. Fideaua se rupe, se pintroduce in apa

detalii rețetă—

Supa de caprioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea de caprioara se spala bine si se punela fiert in apa cu sare, clocotita, la foc mare. Dupa ce a facut spuma,

detalii rețetă—

Supa de varza creata cu costita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Costita se taie bucati mici si se pune la fiert in apa clocotita pentru 5 minute. Varza creata se taie ca fideua.

detalii rețetă—

Supa de varza creata cu costita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Costita se taie bucati mici si se pune la fiert in apa clocotita pentru 5 minute. Varza creata se taie ca fideua.

detalii rețetă—

Bors de urzici cu ardei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata urzicile si se spala, se pun intr-o oala cu apa clocotita sarata. In timp ce fierb se pregateste rintasul

detalii rețetă—

Supa-crema de varza de Bruxelles

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se alege varza tinara, proaspata si se curata de foile galbene. Se fierbe in apa clocotita varza cu ceapa. Se trece

detalii rețetă—