Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema de branza de vaci dulce

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema de branza de vaci dulce se amesteca branza cu zaharul, dulceata, coniacul si la urma se adauga

detalii rețetă—

Crema de ciocolata cu ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

La crema de ciocolata se procedeaza la fel ca pentru crema de vanilie adaugand in laptele clocotit 100 g ciocolata

detalii rețetă—

Crema de ciocolata cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de ciocolata cu unt se pregateste crema de unt. Se moaie ciocolata taiata bucati sau cacao, cu doua

detalii rețetă—

Desert cu bezele, ciocolata si visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Acest desert cu bezele, ciocolata si visine este foarte gustos si dulce. Gasiti reteta de crema pe culinar.ro,

detalii rețetă—

Mousse au chocolat - crema

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Mousse au chocolat este o crema delicioasa usor de pregatit. Gasiti aceasta reteta pe culinar.ro, alaturi de multe

detalii rețetă—

Parfait cu banane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru acest parfait aveti nevoie de oua, faina, lapte, zahar, vanilie, unt, banane si frisca.

detalii rețetă—

Crema delicioasa de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Crema de zahar ars este desertul preferat al celor mici si mari, deopotriva. Se prepara din oua, zahar, lapte si

detalii rețetă—

Crema aparel cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca ouale cu zaharul si laptele, apoi se pun la fiert. Dupa ce a dat in clocot, se pune vasul intr-un alt vas

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Bavareza de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bat ouale cu zaharul, apoi se pune compozitia pe foc. Se adauga ciocolata inmuiata in lapte caldut, gelatina

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul se topeste impreuna cu ciocolata in bain marie. Se incorporeaza pe rand cate un galbenus si apoi albusurile

detalii rețetă—

Crema de ciocolata pentru torturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca tare cu dosul lingurii untul inghetat, sa sa iasa din el toata apa. Separat se pun pe foc mic apa,

detalii rețetă—

Sarlota cu ciocolata si vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul. Separat se pune vinul la fiert si se dizolva in el gelatina. Se adauga

detalii rețetă—

Sarlota cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ouale de bat bine cu zaharul, apoi se adauga gelatina dizolvata in putin lapte si la final se toarna tot laptele.

detalii rețetă—