Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema desert in cupe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul. Separat se pun galbenusurile si se bat spuma tare. Se adauga apoi

detalii rețetă—

Crema de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se ard 500 de grame zahar in vasul care merge la cuptor, se da in fiert laptele cu zaharul vanilat. Se bat

detalii rețetă—

Crema aparel cu cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca ouale cu zaharul, apoi se pun la fiert. Dupa ce a dat in clocot, se pune vasul intr-un alt vas cu apa

detalii rețetă—

Crema aparel cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca ouale cu zaharul si laptele, apoi se pun la fiert. Dupa ce a dat in clocot, se pune vasul intr-un alt vas

detalii rețetă—

Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbenusurile se separa de albusuri, apoi se bat acestea din urma cu 100 gr zahar tos. Separat, se pune la fiert

detalii rețetă—

Crema aparel cu cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca ouale cu zaharul si laptele, apoi se pun la fiert. Dupa ce a dat in clocot, se pune vasul intr-un alt vas

detalii rețetă—

Lapte de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pune la fiert laptele cu putin zahar si zaharul vanilat. Separat, se bat albusurile spuma, se adauga jumatate de

detalii rețetă—

Bavareza de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Caisele se dau prin sita, apoi se pun la fiert cu zaharul, pana se obtine o marmelada, in care se adauga gelatina,

detalii rețetă—

Bavareza de zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se da zmeura prin sita, apoi se pune la fiert impreuna cu zaharul. Se ia de pe foc marmelada obtinuta si se adauga

detalii rețetă—

Serbet de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun la fiert zaharul cu apa si se ia de pe foc, dupa ce siropul s-a legat. Se lasa la racit si se freaca cu o

detalii rețetă—

Serbet de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Intr-un vas se pun 100 gr zahar impreuna cu o ceasca de apa si se lasa la fiert pana cand scade apa, iar zaharul se

detalii rețetă—

Peltea de gutui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Gutuile si merele se taie bucati si se pun apoi la fiert in apa, cat sa le acopere. Se lasa la fiert, dupa care se

detalii rețetă—

Peltea de coarne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Coarnele se pun la fiert cu apa, dupa care se lasa sa se raceasca si se strecoara zeama prin tifon. Se pune aceeasi

detalii rețetă—

Serbet de cirese amare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ciresele amare se piseaza cu samburi cu tot, dupa care se pun la fiert in apa, aproximativ 15 minute. Se iau de pe

detalii rețetă—