Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sarlota de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

O reteta delicioasa si usor de realizat este cea de sarlota de vanilie. Pentru a o realiza, aveti nevoie de lapte,

detalii rețetă—

Sarlota de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Sarlota de cafea este delicioasa si usor de preparat. Pentru realizarea ei sunt necesare urmatoarele ingrediente:

detalii rețetă—

Sarlota

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bat ouale cu zaharul si laptele. Se pune compozitia apoi pe foc si se amesteca bine, se adauga gelatina inmuiata

detalii rețetă—

Sarlota cu ciocolata si vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul. Separat se pune vinul la fiert si se dizolva in el gelatina. Se adauga

detalii rețetă—

Sarlota cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ouale de bat bine cu zaharul, apoi se adauga gelatina dizolvata in putin lapte si la final se toarna tot laptele.

detalii rețetă—

Sarlota de banane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Galbenusurile se freaca cu zaharul, se amesteca apoi cu faina si se adauga laptele cate putin. Se pune vasul pe foc

detalii rețetă—

Sarlota

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat pana ce compozitia creste si se albeste. Se toarna apoi

detalii rețetă—

Sarlota de ciocolata cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca intr-un castron untul batut spuma cu zaharul, ciocolata topita si zaharul vanilat. Amestecul se freaca

detalii rețetă—