Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema cu mere caramelizate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Crema cu mere caramelizate este un desert delicios si usor de preparat. Pentru aceasta se curata merele si se taie

detalii rețetă—

Mousse de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Reteta de mousse de ciocolata e o reteta usoara si aspectuoasa, aerata, numai buna si pentru copii. Se separa

detalii rețetă—

Crema la pahar cu zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Zmeura se curata si se amesteca cu 2 linguri zahar pudra si cu zmeurata (eu am pus visinata). Se separa

detalii rețetă—

Crema de castane cu vanilie si rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de castane cu vanilie si rom se curata castanele. Se fierb apoi cu apa cat sa le cuprinda, pana se

detalii rețetă—

Crema de cafea rapida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Crema de cafea se pregateste la fel cu crema de vanilie adaugand la inceput in lapte un decilitru de cafea

detalii rețetă—

Crema de cafea cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Crema de cafea cu unt se face la fel cu crema de unt, adaugand in apa pentru sirop cafeaua concentrata. Veti mai

detalii rețetă—

Pasta de gutui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Gutuile se spala si se curata de coaja, dupa care se taie bucatele mici. Se pun bucatelele intr-un vas cu zaharul

detalii rețetă—

Chisel de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Fructele se curata si se spala dupa care se sfarama bine cu dosul unei linguri. Se toarna peste ele apa rece si se

detalii rețetă—

Crema de castane cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Castanele se curata si se pune miezul la fiert cu lapte si zahar aproximativ jumatate de ora. Se amestca mereu, se

detalii rețetă—

Bavareza de castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Castanele se curata de coaja si se pun la fiert. Se trec apoi prin masina de tocat si se preseaza bine pana devin

detalii rețetă—

Bavareze de castane si ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Castanele se curata de coaja si se pun la fiert. Se tre apoi prin sita si se amesteca piureul obtinut cu zahar,

detalii rețetă—

Umplutura de visine sau cirese amare pentru strudel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ciresele sau visinele se curata de samburi, se spala, dupa care se storc fructele putin. Se presara deasupra foii

detalii rețetă—

Umplutura din mere pentru placinte si prajituri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata de coaja merele, apoi se spala si se dau pe razatoare. Se adauga zaharul si scortisoara si se pune

detalii rețetă—

Serbet de capsune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se paseaza cu mixerul capsunele spalate si curatate de codite. Se scurge piureul prin sita si se pastreaza 200 ml

detalii rețetă—