Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema de zahar ars (reteta video)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Crema de zahar ars (reteta video) este o crema clasica, din oua si zahar. Nu este greu de facut, insa trebuie

detalii rețetă—

Zabaione

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Zabaione este o reteta de crema italiana, pe baza de oua si zahar. Crema este usoara si poate fi folosita la

detalii rețetă—

Crema de zahar ars cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Crema de zahar ars cu oua se serveste rece. Obtional se pot adauga deasupra fructe acrisoare (coacaze rosu) si

detalii rețetă—

Crema de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Crema de mere este un desert simplu si gustos. Pentru a face reteta crema d emere aveti nevoie de scortisoara, oua,

detalii rețetă—

Crema de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se iau cele 5 oua si se fierb, apoi cu ajutorul unei furculite se zdrobesc pana se obtine o pasta. Se amesteca cu

detalii rețetă—

Crema la pahar cu zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Zmeura se curata si se amesteca cu 2 linguri zahar pudra si cu zmeurata (eu am pus visinata). Se separa

detalii rețetă—

Crema ruseasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Crema ruseasca este un desert pe baza de oua. Reteta este foarte simpla si rapida si va puteti bucura de un desert

detalii rețetă—

Crema de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se ard 500 de grame zahar in vasul care merge la cuptor, se da in fiert laptele cu zaharul vanilat. Se bat

detalii rețetă—

Crema engleza cu ananas

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se bat galbenusurile impreuna cu zaharul pana se omogenizeaza. Atentie ouale sa fie proaspete si reci la

detalii rețetă—

Crema de vanilie pentru prajitura cremes

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru cremes se intind doua foi cat tava si se coc pe dosul tavii, iar intre ele se pune crema. Pentru crema de

detalii rețetă—

Crema pentru tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema pentru tort aveti nevoie de 150 g ciocolata alba, 8 foi de gelatina, 2 oua, 2 linguri de zahar.

detalii rețetă—

Crema cu nuca pentru foi de napolitana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema cu nuca pentru foi de napolitana va trebuie 400 g zahar, 400 g unt, 200 g nuca macinata si 4 oua.

detalii rețetă—

Crema pariziana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema pariziana, 5 oua se bat spuma, apoi, separat, se face un sirop dintr-o cana de zahar si jumatate de

detalii rețetă—

Crema Maia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema Maia se pun la topit 250 g zahar, apoi separat, se bat 5 oua cu 200 g zahar, dupa care se adauga peste

detalii rețetă—