Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Lemon curd (crema de lamaie)

complexitate reteta Redusa 

Lemon curd, sau crema de lamaie, este o crema rafinata si delicata, ce poate fi consumata ca atare pe paine, sau la

detalii rețetă—

Desert rapid cu iaurt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Desertul rapid cu iaurt este delicios. Pentru acest deserte dulciuri aveti nevoie de iaurt, miere sau zahar, suc de

detalii rețetă—

Terina cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Foile de gelatina se rup in bucati mici si se pun la inmuiat cu apa. Se toarna zeama de la lamaie peste zmeura si

detalii rețetă—

Crema de gris si de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru crema de gris se pune la foc intr-o cratita apa cu zaharul si zeama de la o lamaie. Se lasa sa fiarba cinci

detalii rețetă—

Crema de unt cu vanilie si galbenus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru crema de unt cu vanilie si galbenus se pune sa fiarba intr-o cratita apa cu zaharul. Se adauga in siropul

detalii rețetă—

Jeleuri St. Clement

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Aceste jeleuri se prepara rapid si usor si sunt delicioase. Gasiti aceasta reteta de jeleu pe culinar.ro, alaturi

detalii rețetă—

Bavareza cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Bavareza cu fructe este o reteta delicioasa cu fructe. Se prepara din lapte, gelatina, vanilie, galbenusuri, zahar,

detalii rețetă—

Crema de fructe de padure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bate frisca cu zaharul vanilat, se adauga branza de vaci si sucul de la o lamaie. Se amesteca bine si se lasa

detalii rețetă—

Crema de branza de vaci cu banane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca branza cu banana zdrobite, se adauga sucul de lamaie, uleiul, germenii de grau, stafidele si mierea si

detalii rețetă—

Serbet de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun la fiert zaharul cu apa si se ia de pe foc, dupa ce siropul s-a legat. Se lasa la racit si se freaca cu o

detalii rețetă—

Crema de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie merele in bucati si se pun apoi la fiert cu o ceasca de apa. S etrec prin sita dupa care se amesteca cu

detalii rețetă—

Crema bunicii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Galbenusurile se amesteca cu zaharul, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat si se bat cu telul pana cand compozitia

detalii rețetă—

Crema de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Laptele cald se toarna putin cate putin peste faina si se amesteca continuu, pe foc mic. Se adauga apoi sucul de la

detalii rețetă—

Umplutura de smantana pentru pasca sau placinte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se scoate zerul din smantana. Apoi se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de la o lamaie, zaharul pudra, faina si

detalii rețetă—