Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

VIDEOReteta Crema de zahar ars - Reteta video

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 30m 

Azi ne alintam cu un desert extrem de popular, apreciat in toata lumea, un desert cu gust fin de vanilie si

detalii rețetă—

Crema catalana cu sirop de salcam

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Crema catalana sau creme brulee? E o intrebare fara raspuns, francezii si spaniolii sustinand ca celalalt a furat

detalii rețetă—

Creme Brulee

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Creme brulee este o crema delicioasa si foarte usor de preparat. Gasiti aceasta reteta de crema pe culinar.ro,

detalii rețetă—

Crema de zahar ars Philadelphia

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Crema de zahar ars este o reteta clasica si foarte indragita. Daca veti incerca si varianta de crema de zahar ars

detalii rețetă—

Crema de zahar ars cu vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Crema de zahar ars se poate folosi la prajituri sau alte deserturi si este foarte delicioasa. Se arde putin

detalii rețetă—

Crema de vanilie pentru prajitura cremes

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru cremes se intind doua foi cat tava si se coc pe dosul tavii, iar intre ele se pune crema. Pentru crema de

detalii rețetă—

Crema cu nuca pentru foi de napolitana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema cu nuca pentru foi de napolitana va trebuie 400 g zahar, 400 g unt, 200 g nuca macinata si 4 oua.

detalii rețetă—

Crema cu zahar ars pentru foi de napolitana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema cu zahar ars pentru foi de napolitana, ocana de zahar ars caramel se rastoarna pe marmura si se

detalii rețetă—

Crema pariziana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema pariziana, 5 oua se bat spuma, apoi, separat, se face un sirop dintr-o cana de zahar si jumatate de

detalii rețetă—

Crema din lapte praf

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Cu crema din lapte praf se umplu foile de napolitana. Se pregateste rapid si simplu si este delicioasa.

detalii rețetă—

Crema Maia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema Maia se pun la topit 250 g zahar, apoi separat, se bat 5 oua cu 200 g zahar, dupa care se adauga peste

detalii rețetă—

Crema pentru foi de napolitana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Compozitia pentru crema pentru foi de napolitana se fierbe timp de 5 minute, apoi imediat se umplu foile.

detalii rețetă—

Crema de cafea cu rom si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de cafea se freaca galbenusurile cu zaharul, pana se fac ca o spuma. Se adauga doua linguri de esenta

detalii rețetă—

Crema de gris si de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru crema de gris se pune la foc intr-o cratita apa cu zaharul si zeama de la o lamaie. Se lasa sa fiarba cinci

detalii rețetă—