Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Biscuiti cu alune de padure si ciocolata

portii reteta 30 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 1h 

Imi place tot mai mult sa fac biscuiti/fursecuri, mai ales cand se apropie sarbatorile. Baietii mei le adora, ma

detalii rețetă—

Biscuiti cu merisoare si stafide

portii reteta 15 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 7m 

• incingeti cuptorul la 190⁰C• topiti untul la bain-marie, insa nu in totalitate• amestecati-l cu zaharul,

detalii rețetă—

Prajiturele cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 

Prajiturele cu ciocolata este o reteta de prajituri care se face extrem de simplu. Mai intai incazim cuptorul la

detalii rețetă—

Pricomigdale usor de preparat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pune pe bain marie si se amesteca cu batatorul de spuma pina se topeste zaharul. Se aranjeaza in tava

detalii rețetă—

Bulgari de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ciocolata impreuna cu untul se topesc pe bain-marie. Separat, se bat ouale cu zaharul, se amesteca faina cu praful

detalii rețetă—

Biscuiti cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se inmoaie intr-un vas ciocolata, untul si zaharul, in bain-marie. Se amesteca bine si se lasa compozitia la racit.

detalii rețetă—

Fursecuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mai bate, punand vasul in baie de aburi.

detalii rețetă—

Piscoturi crocante cu miere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se sfarama biscuitii/piscoturile. Ciocolata se ra pe razatoare si se topeste pe baie de aburi. La fel se topeste

detalii rețetă—

Baigli cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Din apa si zahar, coaja de lamaie si cuisoare se face un sirop. Cand e gata se adauga unt cat o nuca si

detalii rețetă—

Fursecuri cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se rupe ciocolata in bucatele, se adauga doua linguri de lapte si se topeste intr- un vas Ia bain-marie. Se freaca

detalii rețetă—

Cornulete cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se freaca untul cu zaharul si zaharul vanilat, adaugandu-se si galbenusurile. Se topeste jumatate din cantitatea de

detalii rețetă—

Biscuiti de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ciocolata se rupe in bucati si se lasa la topit in bain-marie. Se adauga si stafidele si se lasa apoi la racit.

detalii rețetă—

Rulada de piscot cu crema Bailey’s

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Se bat spuma galbenusurile, zaharul si zaharul vanilat. Faina se presara in bol si se amesteca bine cu praful de

detalii rețetă—

Bezele cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bat albusurile de cateva ori cu telul. Se adauga treptat zaharul si praful de vanilie, batand continuu 5 minute

detalii rețetă—