Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Chiacchiere (de carnaval), un fel de minciunele

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se amesteca ouale cu tuica, vinul, zaharul, sarea si se bat impreuna Se toarna peste faina. Se pune

detalii rețetă—

Scoarta de copac

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:30m 

1. Intr-un castron punem margarina topita , impreuna cu zaharul tos. Dupa ce mixam margarina cu zaharul,

detalii rețetă—

Pesmeti cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru pesmetii cu nuci se face un aluat din faina, nuci trecute prin masina, zahar, sare, doua oua intregi si un

detalii rețetă—

Fursecuri cu crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca bine untul moale impreuna cu zaharul, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat, 1 ou si se adauga apoi

detalii rețetă—

Fursecuri dulci cu miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbenusurile se amesteca cu zaharul, apoi se adauga mierea calduta, untul, coaja rasa de lamaie, praful de copt

detalii rețetă—

Biscuiti pentru ceai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca zaharul cu oul, coaja rasa de lamaie, untul moale, smantana, romul, faina si praful de copt stins cu

detalii rețetă—

Pesmeti cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca ouale cu zaharul, se adauga coaja de lamaie rasa, zeama de lamaie, zaharul vanilat, miezul macinat de

detalii rețetă—

Pesmeti cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul si cu untul moale. Se adauga coaja rasa de lamaie, romul, faina si se framanta

detalii rețetă—

Piscoturi cu marmelada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul tos. Se adauga coaja rasa de la o jumatate de lamiie si amoniac stins in

detalii rețetă—

Piscoturi cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untura se freaca impreuna cu zaharul si galbenusurile incorporate pe rand. Se adauga coaja rasa de lamaie, se

detalii rețetă—

Fursecuri glazurate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca cu doua galbenusuri, sare, doua linguri de zahar, coaja rasa de lamaie, o lingura de ulei, 1

detalii rețetă—

Madlene

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ouale se bat cu zaharul, se adauga faina si se amesteca bine. Se adauga apoi untul topit, putina sare si coaja rasa

detalii rețetă—

Fursecuri cu miere si lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Albusurile se bat spuma impreuna cu 80 gr de zahar si foarte putina sare. Se adayga apoi pe rand mierea, uleiul,

detalii rețetă—

Biscuiti stelute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca faina cu untul moale si zaharul. Se adauga rand pe rand ouale si coaja rasa de la o lamaie. Se framanta

detalii rețetă—