Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Varza cu lamaie, usturoi si paste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pune varza la calit, cu putin ulei. Cand se inmoaie se pune zeama de lamaie si usturoiul tocat. Separat se fierb

detalii rețetă—

Mancare de varza cu taitei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru mancarea de varza cu taitei se taie ca fideaua o varza dulce si se pune intr-o cratita cu o lingura de

detalii rețetă—

Varza rosie cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se caleste ceapa tocata marunt in ulei incinas, apoi se adauga varza tocata marunt, vinul si enibaharul. Se lasa la

detalii rețetă—

Varza la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala varza, se toaca fideluta, se pune intr-o cratita cu ulei sa se inmoaie, iar cand este gata, se sareaza si

detalii rețetă—

Sarmalute cu soia(de post)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se inmoaie soia in 2 cesti apa calda cu sare, 30 minute, apoi se fierbe cat scrie pe plic (15 min). Se caleste

detalii rețetă—

Choucroute à l'alsacienne (Mincare de varza murata alsaciana)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Se spala varza in mai multe ape. Intr-un vas, de preferinta din lut, se pune untura in care se prajeste usor ceapa

detalii rețetă—

Sarmalute cu brinza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Chifla se moaie in lapte. Varza se opareste. Ceapa se amesteca cu brinza, cimbru , ou, piinea stoarsa, fasole, se

detalii rețetă—

Varza cu smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie varza foarte fin, ca fideluta, se pune la fiert, cu laptele pina se moaie bine. Se strecoara, se asaza pe o

detalii rețetă—