Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Prima data ne ocupam de aluat. Peste faina punem sarea, facem gropita in faina si turnam drojdia dizolvata in putin
detalii rețetă—1. Se amesteca pesmetul cu berea si se lasa 10 minute. 2. Se amesteca carnea tocata, ceapa, pesmetul si
detalii rețetă—Am taiat carnea si am pus-o la rumenit-o in putin ulei. Ceapa se taie cu tot cu frunze si se pune peste
detalii rețetă—Se pune varza la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-a racit, se taie fideluta. Separat, se topeste untul si se adauga
detalii rețetă—Punem jumatate din varza murata intr-un ceaun uns cu ulei, apoi punem peste ea bucati mai mici de carne diferita si
detalii rețetă—Se amesteca ingredientele. Cu acest amestec se umple frunzele de varza dulce si se pun pe tava. Se toarna suc de
detalii rețetă—Intr-un vas in care s-au topit 100 g de margarina se asaza in straturi feliile de varza, adaugand sare si piper.
detalii rețetă—Se spala varza, se toaca fideluta si se pune in cratita incinsa, dupa ce s-a topit untura si s-a rumenit ceapa. Se
detalii rețetă—Se curata varza, se spala bine, se desfac foile si se oparesc in apa clocotita cu sare. Se pun apoi foile una peste
detalii rețetă—Se curata varza si se stropeste fiecare frunza cu apa sarata, in care s-a diluat putin otet. Se da prin masina de
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe