Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Chiftele cu sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pune apa la fiert, impreuna cu uleiul. Cand clocoteste se pun chiftelele si se lasa la fiert circa 5 minute. Se

detalii rețetă—

Sos Gravy

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Uuntul si faina se pun la calit un pic, nu lasati sa se maroneasca faina. Intre timp puneti la fiert vinul, supa,

detalii rețetă—

Sos de hrean cu smantana si oua fierte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ouale se rad pe razatoarea cu gauri mici. Se pune smantana si se amesteca bine. Apoi se pune hreanul si

detalii rețetă—

Sos a la crema cu ciuperci si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Cu acest sos a la creme cu ciuperci si smantana se pot servi cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol. Un

detalii rețetă—

Sos alb cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru sosul alb cu ciuperci, 500 g ciuperci fierte se pun la fiert cu o cana de apa, pana dau cateva clocote. Se

detalii rețetă—

Sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel se amesteca cu telul 300 ml de lapte cu 4 linguri de faina alba, se

detalii rețetă—

Pasta de unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pasta de unt se serveste la sandwich-uri. Veti avea nevoie de unt, ceapa, mustar, galbenus fiert, masline si

detalii rețetă—

Sos Veloute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca continuu. Se toarna zeama de oase, apoi mirodeniile, ciupercile

detalii rețetă—

Sos remoulad

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Maioneza se amesteca impreuna cu castravetii curatati de coaja si de seminte, tocati marunt, ouale fierte tari,

detalii rețetă—

Crema de ciuperci cu mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Curatati ceapa si ciupercile, taiati-le in bucati mai mari si puneti-le la fiert cu apa cat sa le acopere. Adaugati

detalii rețetă—

Crema de ciuperci cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Curatati zarzavaturile si ciupercile si puneti-le la fiert in apa cu sare. Cand s-au inmuiat, scoateti-le din apa

detalii rețetă—

Sos pentru oua umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Galbenusele fierte de la 2 oua le-am dat prin sita si am adaugat o lingurita de smantana , am frecat bine cat sa se

detalii rețetă—

Sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara maioneza din trei galbenusuri de oua fierte tare,trei galbenusuri crude si 250ml ulei.Se adauga

detalii rețetă—

Esenta de ciuperci cu vin

complexitate reteta Redusa 

Cupercile bine spalate si tocate si frunze de marar, patrunjel si telina se pun la fiert in vin alb sec si zeama

detalii rețetă—