Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

O mie de insule

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

O mie de insule este un delicios sos pentru salate. Pentru a prepara aceasta reteta de sos aveti nevoie de

detalii rețetă—

Sos a la creme

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru sos a la creme lasam la topit 50 gr. de unt, adaugam o lingura de faina si amestecam bine. Adaugam un pahar

detalii rețetă—

Sos a la crema cu ciuperci si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Cu acest sos a la creme cu ciuperci si smantana se pot servi cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol. Un

detalii rețetă—

Sos alb cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru sosul alb cu ciuperci, 500 g ciuperci fierte se pun la fiert cu o cana de apa, pana dau cateva clocote. Se

detalii rețetă—

Bait pentru carne de iepure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru baitul pentru carnea de iepure veti avea nevoie de apa, otet, zahar, sare, foi de dafin, piper si ehnibahar.

detalii rețetă—

Sos Soubise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie ceapa rondele, apoi se caleste in 100 gr unt. Se adauga faina si laptele, dupa care se amesteca bine. Se

detalii rețetă—

Sos bechamel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste untul, se adauga faina si se tine vasul pe foc foarte mic, amestecand din cand in cand. Se adauga sare,

detalii rețetă—

Sos gorgonzola

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Gorgonzola se taie cubulete. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga gorgonzola si se subtiaza cu smantana. Se

detalii rețetă—

Sos cu maioneza pentru salate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca bine, cu o furculita, maioneza, cu otetul si cu apa minerala. Se potriveste la gust de sare si piper si

detalii rețetă—

Sos catifelat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Din 50 gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne. Nu se lasa sa se ingroase tare, se

detalii rețetă—

Sos remulade

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un castron se amesteca mustarul cu sare, piper si se freaca bine cu lingura, se adauga cu picatura otetul si

detalii rețetă—

Sos catifelat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Din 50gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne.Nu se lasa sa se ingroase tare,se adauga

detalii rețetă—

Sos moldovenesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca uleiul cu otetul,sare piper si se freaca bine.Se lasa la rece.Se toaca toate verdeturile marunt si

detalii rețetă—

Sos pentu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca bine intr-un castron uleiul cu zeama de lamaie, apoi se adauga verdeata tocata, apa minerala, sare,

detalii rețetă—