Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de ciuperci cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sos de ciuperci cu smantana este o garnitura de vara foarte gustoasa si usor de preparat. Se poate servi alaturi de

detalii rețetă—

Sos a la crema cu ciuperci si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Cu acest sos a la creme cu ciuperci si smantana se pot servi cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol. Un

detalii rețetă—

Sos alb cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru sosul alb cu ciuperci, 500 g ciuperci fierte se pun la fiert cu o cana de apa, pana dau cateva clocote. Se

detalii rețetă—

Sos de faina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Sosul de faina da savoare mancarii Aveti nevoie si de cateva frunze de patrunjel. Cand este gata, sosul se da prin

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Sosul de ciuperci cu smantana este foarte delicios si usor de preparat. Aveti nevoie si de o ceasca de zeama de

detalii rețetă—

Sos Veloute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca continuu. Se toarna zeama de oase, apoi mirodeniile, ciupercile

detalii rețetă—

Sos pentru fripturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prepara sosul alb cu zeama de carne, unt si faina, se adauga mustarul, putin otet, ciupercile inabusite in unt

detalii rețetă—

Crema de ciuperci cu mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Curatati ceapa si ciupercile, taiati-le in bucati mai mari si puneti-le la fiert cu apa cat sa le acopere. Adaugati

detalii rețetă—

Crema de ciuperci cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Curatati zarzavaturile si ciupercile si puneti-le la fiert in apa cu sare. Cand s-au inmuiat, scoateti-le din apa

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se spala si se taie ciupercile in felii subtiri. Se pun sa se inabuse pe foc cu 1/2 lingura de unt. Separat

detalii rețetă—

Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Din faina si unt pregatiti un sos alb: auriti putin faina in grasime, apoi stingeti-o cu supa de pasare ori cu

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se toaca ceapa marunt si se pune cu vinul intr-o cratita,pe foc mic,acoperita cu un capac si se lasa sa fiarba pana

detalii rețetă—

Sos vanatoresc cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se spala ciupercile,se taie feliute si se pun cu unt,impreuna cu arpagicul tocat marunt,pe foc mic,sa se inabuse

detalii rețetă—

Sos Boscaiola

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se dinstuie in ulei usturoiul (nu se arde) la foc potrivit dupa care se adauga ciupercile taiate felii mai subtiri,

detalii rețetă—