Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de hrean cu smantana si oua fierte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ouale se rad pe razatoarea cu gauri mici. Se pune smantana si se amesteca bine. Apoi se pune hreanul si

detalii rețetă—

Sos alb rumenit Morney

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb rumenit Morney cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala sub jet de apa rece. Se

detalii rețetă—

Sos Poulette

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru acest sos se prepara un sos à la crème, caruia, inainte de a fi servit, ii adaugam putin patrunjel, dupa

detalii rețetă—

Sos a la crema cu ciuperci si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Cu acest sos a la creme cu ciuperci si smantana se pot servi cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol. Un

detalii rețetă—

Sos maioneza cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Reteta maioneza cu smantana se realizeaza foarte repede si usor. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de oua,

detalii rețetă—

Sos remoulad

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Maioneza se amesteca impreuna cu castravetii curatati de coaja si de seminte, tocati marunt, ouale fierte tari,

detalii rețetă—

Sos de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe un ou rascopt. Galbenusul se freaca bine cu dosul lingurii de lemn si se amesteca cu doua galbenusuri

detalii rețetă—

Maioneza cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se fierbe un ou rascopt, se scoate galbenusul si se preseaza cu dosul lingurii sa se faca pasta si se amesteca cu

detalii rețetă—

Sos de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se fierbe un ou separat;galbenusul se freaca bine cu dosul lingurii de lemn si se amesteca cu doua galbenusuri

detalii rețetă—

Sos de usturoi cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se piseaza bine usturoiul,se amesteca cu galbenusurile,se adauga sare si se freaca bine.Se toarna uleiul treptat,ca

detalii rețetă—

Sos vinegret vieille france

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Verdeturile proaspete se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala, se dezinfecteaza,se clatesc cu apa

detalii rețetă—

Sos de lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se prepara un sos alb cu unt si doua linguri de faina si se stinge cu lapte clocotit. Se poate adauga putina zeama

detalii rețetă—

Sos pentru fripturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

In sosul scurs de la friptura, de la care s-a ridicat grasimea, se adauga doua linguri de smintina, amestecata cu

detalii rețetă—