Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ketchup iute simplu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru ketchup iute simplu toate se fierb in apa putina. Fierte se dau prin masina de rosii si se adauga: 1l

detalii rețetă—

Sos de rosii cu mustar si telina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru acest sos de rosii cu mustar si telina se fierb si se paseaza legumele, apoi adaugam otet, mustar, zahar si

detalii rețetă—

Ketchup cu cuisoare si dafin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru ketchup cu cuisoare si dafin rosiile si ceapa se dau prin masina de tocat, se pun la fiert pana devin ca un

detalii rețetă—

Sos de tomate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Acest sos de rosii, pe langa faptul ca se prepara foarte usor este si gustos. La baza acestui sos stau urmatoarele

detalii rețetă—

Sos de tomate pentru salate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se amesteca otetul cu uleiul si bulionul sau sucul de rosii. Se adauga sarea, piperul si optional o jumatate

detalii rețetă—

Sos de hrean cu sfecla rosi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se spala sfecla, apoi se curata si se da prin masina de tocat. Se amesteca sfecla cu hreanul ras si cu otet dupa

detalii rețetă—

Sos Tabasco

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca ardeii in otet, la foc mediu. Se pune sarea si se mai lasa cinci minute. Se ia vasul de pe foc si dupa

detalii rețetă—

Sos dulce acrisor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca otetul, zaharul, sosul de rosii si apa. Se pune vasul pe foc la fiert. Se adauga amidonul si se

detalii rețetă—