newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gorgonzola Galbani este produsa din lapte integral provenit din zone certificate de catre Consorţiul Branzei ...

citește—

 
Un adevarat deliciu al sfarsitului de primavara si inceputului de vara, ciresele sunt recunoscute ...

citește—

Avand dimenisiunea unor struguri mai mari, de forma sferica, agrisele sunt inrudite cu coacazele negre. Atunci ...

citește—

Gorgonzola a primit recunoasterea europeana si denumirea de origine controlata în anul 1996. Poate fi produsa ...

citește—

Samanta de nucsoara inchisa intr-o coaja cu aspect de filigran,este data pe razatoare. Gustul e mai dulce ...

citește—

Schinduful, care s emai numeste si fan grecesc, este cunoscut mai ales ca fiind un ingredient folosit la ...

citește—

Susanul este folosit atat pentru seminte cat si pentru ulei. La un moment dat, s-a crezut ca are puteri ...

citește—

Fructul copacului de tamarind este o boaba maro-inchis si se cultiva de secole. Este raspandit in bucataria ...

citește—

Anasonul are un miros si gust relativ dulce, asemanator celui de lemn dulce. Uleiul de anason este folosit la ...

citește—

Ienibaharul se foloseste nu doar in bucatarie ci si ca medicament. Se spune ca imbunatateste digestia si ajuta ...

citește—

Semintele de mac au fost folosite pentru proprietatile lor de calmare a durerii in antichitate, astazi e ...

citește—

Ghimbirul este un condiment cunoscut in toata lumea si are o aroma intepatoare, usor dulce si lemnoasa.
...

citește—