Prajitura cu rozmarin si caise uscate este delicioasa si rapid de preparat. Pentru aceasta reteta de prajitura aveti nevoie...
Prajitura cu rozmarin si caise uscateAceasta reteta marocana cu carne de pui si linte este una foarte gustoasa satioasa. Pentru prepararea acestei retete de pui...
Pui in stil marocan cu linteGaluste cu visine si caise se face la fel ca si reteta de galuste cu prune sau cum li semai spune in Ardeal gomboti cu prune....
Galuste cu visine si caisePrajiturele cu caise si ciocolata este un desert delisios. aceasta reteta de prajituri se pregateste in doua ore. Pentru a...
Prajiturele cu caise si ciocolataReteta culinara pentru rulada de piersici. Se prepara repede si ai nevoie de urmatoarele ingrediente: faina, oua, iaurt, praf...
Rulada cu piersiciAceasta reteta de tort cu fructe este delicioasa. Se prepara din faina, unt, mere, zahar, nuci, alune, stafide, caise,...
Tort regina fructelorPestele oriental se prepara rapid si usor. Aveti nevoie de peste, praz, morcovi, cus-cus, usturoi si caise uscate.
Peste orientalButonasi cu caise si caju sunt de fapt niste prajituri cu fructe si un sortiment de nuci. Caju poate fi inlocuit si cu nuci,...
Butonasi cu caise si cajuSe fierb caisele cu putina apa si o lingura de zahar. Se lasa la racit, apoi se trec prin sita. Se adauga restul de apa,...
Inghetata de caiseSe inteapa caisele verzi cu un ac, prin mijlocul samburelui, apoi se lasa in apa rece. Se pun intr-un tifon si se oparesc...
Dulceata de caise verziSe spala caisele, apoi se asaza in borcane intregi sau jumatati. Se dizolva separat zaharul in apa calda, apoi se toarna...
Compot de caiseSe amesteca zaharul cu 200 ml apa si se lasa siropul obtinut la fiert cateva minute. Se trec prin sita caisele, iar piureul...
Sos de caiseSe amesteca piureul de caise cu zaharul si se pun la fiert. Se ia vasul de pe foc, dupa ce s-a fiert jeleul si se introduce...
Jeleu de caiseGalbenusurile se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar, se adauga apoi apa, uleiul si se freaca bine. Dupa 10-15...
Blat de tort cu samburi de caiseCaisele se dau prin sita, apoi se pun la fiert cu zaharul, pana se obtine o marmelada, in care se adauga gelatina, inmuiata...
Bavareza de caiseDin ingredientele pentru aluat se prepara un aluat frantuzesc. Se intinde o foaie groasa de 1 cm si se taie in benzi lungi de...
Flancuri cu caiseUntul se freaca spuma cu zaharul si galbenusurile. Se adauga apoi albusurile batute spuma tare, sare, amoniacul stins cu...
Prajitura cu jumatati de caiseGalbenusurile se bat spuma tare cu o ceasca de apa si zahar. Se toarna apoi faina si sarea si la final, se incorporeaza...
Pandispan cu jumatati de caiseUntura moale se freaca spuma, apoi se adauga uleiul, laptele si drojdia de bere amesteca cu zahar. Se stinge praful de copt...
Cornulete cu gem de caiseUntul moale, se freaca bine, se incorporeaza galbenusurile unul cate unul, apoi se adauga zaharul, smantana, albusurile...
Prajitura cu marmelada de caiseLimba de vita se fierbe aproximativ 2 ore in apa cu sare si foi de dafin, apoi se curata si se taie felii de 6-7 mm grosime....
Limba de vita cu caiseSmantana se freaca spuma cu zaharul si sarea. Se incorporeaza rand pe rand ouale, apoi se toarna faina, putin cate putin si...
Prajitura cu caiseSe amesteca faina cu untul si se adauga zaharul si putina sare. Se incroporeaza oul si se toarna sucul de lamaie. Aluatul...
Prajitura cu gem de caise si aluneCaisele se amesteca impreuna cu laptele si mierea intr-un vas, dupa care se acopera si se lasa sa stea asa o ora. Se...
Prajitura cu caise si nuca de cocosSe freaca galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, apoi se adauga uleiul, laptele si bicarbonatul stins cu zeama de...
Prajitura cu biscuiti si caiseCaisele se spala si se curata de samburi, dupa care se dau pe razatoare. Se freaca intr-un castron galbenusurile cu 200 gr...
Sufleu de caiseApa impreuna cu zaharul si zaharul vanilat se pune pe foc mic. Se scot samburii din caise si se adauga la fiert in sirop...
Compot de caiseSe spala caisele, se curata de samburi si se pun impreuna cu zaharul la fiert. Se amesteca continuu pana ce se leaga...
Marmelada de caiseSe spala caisele si se oparesc. Se curata si li se scot samburii. Se pun apoi intr-un vas la fiert, pana cand scade zeama pe...
Marmelada de caiseCaisele se curata de coaja si se scot cu grija samburii. Acestia se sparg si se curata de pielite. Se pun caisele in apa de...
Dulceata de caiseGalbenusurile se freaca spuma tare cu zaharul, se adauga apoi incompozitie smantana, faina si albusurile. Se amesteca bine si...
Prajitura cu caiseSe freaca bine untul cu zaharul pina devine ca o spuma. Se pune cate un galbenus intr-un vas si se freaca bine. Se adauga...
Prajitura cu visine sau caisecoltunasii sunt un desert obligatorui in meniul oricarui copil. Fie ca ii prepari cu cirese, capsuni, caise sau prune, ei...
Coltunasi cu cireseBucatile de gasca (pipota, pulpele ai spatele) se rumenesc in ulei si se toarna deasupra apa cat sa le acopere. Se lasa sa...
Mancare din carne de gasca cu caise uscateIntr-un vas mare se pun 4 galbenusuri, 1 ou intreg, margarina, 100 gr zahar si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful...
Prajitura cu dulceata de caiseSe face un sirop din 300 gr zahar cu un pahar de apa care se pun la fiert pana cand siropul se leaga ca pentru dulceata. Se...
Budinca de orez cu caiseSe bate oul cu zaharul, sare, o lingurita ulei, esenta de rom si zahar vanilat, dupa care se adauga laptele si se...
Clatite cu gem de caise si topping de zmeuraCaisele se taie in doua si se scot samburii. Se tin in apa rece aprox 2 h (caisele nu trebie sa fie patate sau stricate...
Compot de caiseCaisele se spala bine si li se scot samburii. Se pun intr-o oala si se presara zaharul peste ele, lasandu-le 2-3 ore ca sa-si...
Gem de caiseSe spala caisele, se curata de coaja si se scot samburii. Se pun caisele si zaharul (optional) in cratita pentru dulceata. Se...
Marmelada de caiseSe pun caisele in cratita pentru dulceata, alternand un rand de caise cu unul de zahar. Se lasa 12 ore, scuturand cratita din...
Gem de caiseSe aleg caise frumoase, se curata de coaja si se scot samburii. Se pun caisele intr-un castron si se stropesc cu jumatate din...
Dulceata de caiseCaisele trebuie sa fie tinere, cu samburele inca neformat, dar destul de marisoare. Se strapung, de 2-3 ori, cu un ac gros....
Dulceata de caise verziSe spala caisele, se scot samburii si se pune in borcan un strat de caise bine indesate. Se pudreaza cu zahar. Se continua...
Caise conservate pentru prajituriSe aleg caise tari si se scot samburii. Se pun caisele intr-o cratita cu apa si se tin pe foc foarte mic, sa fiarba cateva...
Caise glasateSe spala caisele si se taie in doua. Se face un sirop putin legat din apa, zahar si vanilie. Se pun caisele in sirop si se...
Compot de caiseSe spala caisele si se pun intr-o cratita cu apa calda, care trebuie sa le acopere. Se lasa la inmuiat 1 ora. Se pune apoi...
Compot de caise uscateSe face un sirop din apa si zahar, se fierbe cateva minute si se pun in el caisele spalate si taiate in jumatati. Caisele...
Jeleu dietetic de caiseSe face un aluat din 250 g faina, margarina, 100 g zahar si 100 ml apa rece. Se framanta bine, apoi se taie aluatul in doua...
Prajitura de post cu caiseOrezul, ales si spalat, se pune in jumatate de litru de apa clocotita si se lasa sa fiarba 10 minute. Intre timp, se pune la...
Orez dietetic cu caise confiateSe fierb caisele in apa in care s-a dizolvat aspartamul, se trec prin sita si se pun intr-un vas, pe foc, pana scad, ca un...
Spuma de albus cu caise