Nu stiu cum e la altii, dar mie mi se intampla mereu sa-mi ramana carne dupa cate o masa intre prieteni ori de la cina. O pun...
Sandwich cu pui rece si salataRatatouille este o mancare de legume la cuptor, traditionala in Franta. Reteta originala este fara carne de vita.
Ratatouille cu carne de vitaAndivele se desfac in frunze si se spala. Maioneza se subtiaza cu otet si apa minerala, pana cand capata consistenta unei...
Salata de andive cu carne si maionezaCureti cartofi si ii tai in cubulete mici pe care le pui la fiert in apa cu sare. Faci un piure din cartofii fierti, pe care...
Rulada de cratofi cu carne tocata si ciuperciCarnea se curata si se taie in bucati medii. Se bat bucatile de carne cu ciocanul de carne, se sareaza, pipereaza si se...
Iepure de casa paneCarnea de iepure se da prin masina de tocat impreuna cu carnea de porc. Se adauga in amestec sarea, piperul, condimentele si...
Carnati din carne de iepure si porcCarnea se taie in bucati si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa tocata marunt si calita, painea si verdeata. Se...
Chiftelute din carne de iepureSe spala bine carnea si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand incepe sa clocoteasca se curata de spuma. Cand carnea...
Bors cu carne de puiSe spala carnea, se taie felii groase de 1cm. Se bat bucatile carne cu ciocanul de snitel, ca sa se subtieze. Dupa ce s-au...
Snitele de porcMancarea de masline cu praz si carne de vita este o reteta minunata, aromata si usor de preparat. Prazul aduce prospetime...
Mancare de masline cu praz si carne de vitaSarmalele cu varza acra si carne sunt delicioase, la noi se pregatesc sambata si se fierb duminica. Sarmalele cu varza acra...
Sarmale cu varza acra si carneIntr-o cratita punem cativa stropi de ulei. Adaugam ceapa taiata marunt si turnam si o cana de apa calda peste. Lasam sa...
Tocana de pastai si carne de puiCarnea impreuna cu painea se toaca in masina de tocat. Separat, se toaca foarte marunt ceapa si se amesteca apoi cu carnea....
Umplutura de carne pentru pateuriDaca urmezi instructiunile mele iti va iesi un sandvici sanatos si foarte rapid. Ungem feliile cu unt si separat intr-un...
Sandvici cu legume si carneIntr-o tigaie punem la calit ingredientele pentru compozitie. Amestecam in compozitie la foc mic, cca 15 minute. Facem un...
Tartine delicioase cu ciuperci si carneMancarea de post pe care o vedeti aici nu e neaparat o reteta copiata din catastifele vreunei cuhnii de manastire insa...
Tocana din legume ca la manastireTaiteii se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au fiert, se scot, se strecoara si se clatesc in apa calda. Se...
Taitei cu carneCarnea se taie cubulete si se rumeneste in 2 linguri ulei si se stinge cu 100 ml vin. Se pune capacul si se lasa sa fiarba...
Varza murata cu carneOparim foile de vita in apa fierbinte. Orezul se caleste in putina apa si suc de rosii si se lasa sa se raceasca. Se face...
Sarmalute in foi de vitaMacaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se clatesc in apa calda. Se curata rosiile de pielite...
Mancare de macaroane cu rosii si sos de carneMacaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se clatesc in apa calda. Se curata rosiile de pielite...
Mancare de macaroane cu rosii si sos de carneColtunasii cu branza sau carne sunt foarte deliciosi. Pentru a prepara aceasta mancare, avem nevoie de cartofi, faina,...
Coltunasi cu branza sau carneIntr-o oala se pun 3 linguri de ulei si carnea maruntita. Se lasa la rumenit si se stropeste des cu sosul format. Se presara...
Carne de caprioara soteDin pulpa se taie felii subtiri, care se bat apoi cu batatorul de carne. Se dau feliile prin faina, prin ouale batute si se...
Snitele de caprioaraSe pune carnea de capra la oparit si se sareaza si se pipereaza. Se adauga apoi usturoiul tocat marunt, zeama de lamaie,...
Friptura de carneSe taie in bucati mici carnea, morcovul, patrunjelul si usturoiul. Se pun apoi intr-un vas cu 100 gr unt si vin si se lasa la...
Pateu din carne de iepurePrunele se spala si se pun in apa la muiat. Intre timp se taie bucatele mici carnea si se pune impreuna cu ceapa tocata...
Carne de porc cu prune uscateSe spala bine varza si se pune sa stea in apa calda. Carnea se trece prin masina de tocat, iar ceapa se toaca marunt. Se pune...
Sarmale moldovenesti din carne de porcUsturoiul pisat se amesteca cu un sfert de pahar cu apa si se pune deoparte. Carnea se toaca prin masina de tocat, slanina se...
Carnati din carne de porcUntul impreuna cu o lingura faina se pun intr-un vas, pe foc si se face un sos alb, stins cu supa de carne, amestecand mereu,...
Jambon cu sos de smantanaSe alege fasolea, se spala si se lasa in apa rece 12 ore. Se varsa apa si se pune fasolea in apa care fierbe pe foc si se...
Carne de porc cu fasole boabeCarnea se taie bucatele si se pune la prajit cu 3-4 linguri de ulei fierbinte. Se acopera cu un capac sis e lasa carnea la...
Mancare de carne de porc cu varza dulceCarnea se taie bucatele mici si se pune la rumenit in untura sau ulei impreuna cu ceapa maruntita. Se lasa totul la fiert,...
Tocanita din carne de porcCarnea se taie in felii subtiri. Acestea se bat cu batatorul de carne, se sareaza, dupa care se dau prin faina, oul batut si...
Snitel de porcCarnea se feliaza, dupa care se bate cu batatorul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se dau apoi feliile prin ou batut,...
Carne de miel paneCarnea de berbec se spala si se curata, dupa care se asaza intr-un vas cu apa clocotita cu sare. Se adauga morcovii, fasolea...
Ghiveci cu carne de berbecSe curata carnea de miel, de pielite, se taie bucatele si se trece prin masina de tocat. Se toaca marunt si ceapa, se pune la...
Sarmalute din carne de miel, invelite in foi de stevieCarnea taiata bucatele mici se amesteca cu boabe de piper, ceapa tocata, sare si se pune apoi intr-un vas, cu ulei, pe foc...
Mancare din carne de mielCarnea de miel se taie bucati si se pune intr-un vas cu ulei fierbinte si cu cateva cepe mici. Se asaza pe foc mic sa se...
Carne de miel cu mazareCarnea se taie felii subtiri, care apoi se bat cu batatorul. Dupa aceea se sareaza, se dau prin faina si prin albus de ou...
Snitel din carne de vitelFeliile de carne se pun la rumenit in unt fierbinte. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, feliile se scot pe o farfurie....
Escalop dobrogean cu sos de rosii si ciuperciFeliile de carne se bat cu batatorul si se frig pe ambele parti in untura fierbinte. Ceapa taiata foarte subtire, se pune, pe...
Biftec ardelenescSe taie carnea bucatele mici, care se rumenesc in 3 linguri ulei, apoi se scot si se pun deoparte. in uleiul care a ramas se...
Mancare de carne cu vineteCarnea se taie bucatele mici, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna intr-un vas acoperit, cu 3 linguri ulei, la foc mic,...
Mancare de carne cu ciuperci si cabanosCarnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu ceapa tocata intr-un vas cu ulei si se lasa acoperita sa se prajeasca. Se...
Mancare de carne cu arpagicCarnea taiata bucatele mici se pune cu ulei, la prajit. Se adauga apoi 2 pahare cu ap si se lasa sa fiarba acoperita cu...
Mancare munteneasca de carne cu prazCarnea se taie bucatele si se pune in oala cu apa rece, pe foc, la fiert. Cand incepe sa dea in cloocot, se curata spuma si...
Mancare din carne de vitel cu sos de ciuperciPuiul se proportioneaza.Ceapa se toaca marunt. Intr-un ceaun se pun bucatile de carne in cateva linguri de ulei si se...
Ostropel de puiCarnea se curata de pielite si se taie in bucati. Se pun bucatile intr-un vas cu untura sau ulei sis e lasa pe foc mic, pana...
Tocanita ardeleneasca din carne de vacaCartoful se pune la fiert, in coaja, dupa care se trece prin masina de tocat, impreuna cu o felie de paine muiata in apa si...
Parjoale din carne de vacaCarnea se taie bucati mici si se pune pe foc mic, intr-un vas cu ulei. Se lasa sa fiarba inabusit, cu capac, pana scade apa...
Ghiveci cu carne de vaca