Crab sticks sunt un tip de fructe de mare prelucrate din mai multe feluri de pesti cu carne alba si condimente. Se mai numesc...
Crab sticks paneSe face sosul din faina si supa de carne si se lasa pe foc mic, amestecand pana ce sosul isi schimba culoarea si devine...
Sos MaderaSe prepara sosul alb cu zeama de carne, unt si faina, se adauga mustarul, putin otet, ciupercile inabusite in unt si taiate...
Sos pentru fripturiSe face sosul din faina si supa de carne si se lasa pe foc mic, amestecand pana ce sosul isi schimba culoarea si devine...
Sos brunDin 50 gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne. Nu se lasa sa se ingroase tare, se adauga...
Sos catifelatSe spala, se curata carnea de pui si se pune intr-o tigaie cu ulei, unde se prajeste putin, sa fie usor rumenita. In acest...
Tocana de ceapa cu carne de puiIntr-o tigaie punem ulei la incins. In uleiul incins punem la calit usturoiul pisat si imediat ce prinde un pic de culoare,...
Cannelloni cu carnePentru a face reteta de gaina a la Macedonia se fierbe o gaina. Carnea se taie in bucati mici. Se adauga mirodenii si usturoi...
Gaina a la MacedoniaSe cresteaza bucata de carne, dar nu de tot, pe partea cu soriciul, la distanta de 15-20 mm. Preparati un amestec din ceapa...
Piept de porc la tava cu ciuperciSe curata carnea de pielite si grasimi, se taie bucatele care se trec prin masina de tocat impreuna cu painea. Ceapa se toaca...
Placinta cu carneSe inmoaie drojdia cu 4 linguri lapte, se adauga 2 linguri faina si o lingurita de zahar si se pune la crescut. Se topeste...
Placintele moldovenesti cu branza sau carneCarnea, cartoful si painea inmuiata in apa si stoarsa, se trec prin masina de tocat de doua ori. Ceapa se toaca, se caleste...
Chiftelute din carneRumeniti bucatile de carne in ulei si apoi scoateti-le intr-o tava. In uleiul ramas caliti ceapa taiata marunt. Adaugati...
Pui cu rosii si mararRumeniti intr-o oala bucatile de carne, ceapa taiata julienne si morcovii taiati rondele. Dupa ce se soteaza putin, presarati...
Tocana de oaie cu bereTaie margarina cu cutitul si freac-o intre degeete cu faina cernuta. Adauga un praf de sare si praful de copt, otetul si apa...
Placinta cu carnePune macarooanele la fiert in apa cu putina sare si ulei de masline. Cat timp acestea fierb pune ceapa taiata fin cu...
Macaroane cu carne la cuptorSe taie muschiul de vita felii medii, se unge cu unt, se stropeste cu vin, se freaca cu zahar pe toata suprafata si apoi se...
Carne de vita cu sos albSe feliaza pieptul de pui, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare, piper si se unge cu ulei si mustar. Se...
Rulouri de carne si sos de rosiiSe taie carnea cubulete si se caleste in putin ulei pana capata o crusta aurie. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust...
Tocanita cu carne si orezSe curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun sa fiarba in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg de zeama si se...
Musaca de cartofi cu carnePieptul de pui se spala, se dezoseaza se feliaza si se bate usor. Se condimenteaza cu sare si piper. Resturile de carne...
Rulada din piept de puiTaiati rosiilor cate un capacel in partea superioara, apot scobti-le cu grija sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati...
Rosii coapte, umplute cu carne de porcSe fierb tare 3 oua, se curata de coaja si se pun deoparte. Ceapa taiata in cubulete se caleste in 50 g untura. Chiflele se...
Rulada de carneSe fierb tare 3 oua, se curata de coaja si se pun deoparte. Ceapa taiata in cubulete se caleste in 50 g untura. Chiflele se...
Rulada de carneSe taie pieptul de curcan in felii si se presara sare si ghimbir. Peste carne se intinde o felie de cascaval afumat, o felie...
Rulada de curcan cu prune si cascaval Am luat fiecare felie de carne si am batut-o pana a ajuns la grosimea de jumatate de cm., apoi am presarat sare si...
BracioleSe aleg fructe foarte coapte, se spala si se curata de samburi. Se trec prin masina de tocat carne, se pun intr-o oala cu...
Marmelada de prune brumariiSe tine puiul pe flacara dupa ce s-a golit de intestine si de maruntaie, se spala in multa apa rece si se pune la fiert cu...
Supa din carne de puiSe spala puiul, se pune pe un fund de lemn si se bate cu un batator pana cand se sfarama osul. Se spala din nou, se pune apoi...
Supa din carne de pasare cu mereRasolul se spala si se pune la fiert intr-o oala mare, cu multa apa race. Se fierbe descoperit doua ore, dupa oare se adauga...
Supa de carne cu stafidePe feliile de carne sarate si piperate se intinde compozitia scoasa din carnat. Se ruleaza in costita si se prind cu...
Mexicani betiCarnea se taie in asa fel incat sa se obtina un dreptunghi cu dimensiunile de aproximativ 25/30 de cm. Se mai bate cu...
Rulada de carne si legumePuiul se curata, se feliaza si se prajeste in ulei. Bucatile de carne se scot pe o farfurie, iar in uleiul ramas de la...
Papricas de puiSe curata gaina, se tine pe flacara pentru ca puful de pe ea sa se arda, apoi se freaca usor cu malai. Gaina, golita de...
Supa-crema din carne de pasareSe spala carnea si se pune la fiert cu multa apa rece. Cand da in clocot, supa se spumuieste, se potriveste focul si se...
Supa de carne cu galuste de grisSe spala carnea, se curata de resturi de oase si se pune la fiert cu multa apa rece. Se spumuieste supa cand da in clocot si...
Supa alba din carne de vacaCarnea se spala si se pune la fiert cu apa rece. Se indeparteaza spuma cand da in clocot, se adauga zarzavatul spalat si...
Supa din carne de manzat cu zdrente de ouSe alege fasolea, se spala cu apa rece si se lasa in apa rece cateva ore. La fel se procedeaza cu ciolanul afumat, care se...
Ciorba de carne afumata cu fasole boabeSe taie carnea bucati, se pune la fiert si se lasa sa dea in clocot. Se spumuieste, se acopera oala si se lasa sa fiarba pana...
Ciorba din carne de berbecCarnea afumata se tine in apa rece cateva ore, se taie cu un cutit sau cu o toporisca, se spala in multa apa rece si se pune...
Ciorba de carne afumata cu tarhonSe spala carnea, se taie bucati potrivit de mari care se pun la fiert cu apa rece. Se spumuieste cand da in clocot, dupa care...
Bors din carne de porcSe spala puiul, se curata, se trece pe flacara mare si se freaca usor cu malai. Se mai spala o data, se taie bucati, apoi se...
Bors din carne de puiSe curata puiul, se spala si se taie bucati. Se pune la fiert in apa rece cat sa-l acopere. Cand da in clocot se spumuieste,...
Bors din carne de pui cu fasole verdeSe spala carnea si se pune la foc impreuna cu maruntaiele curatate si spalate. Carnea se pune intr-o oala mare, cu multa apa....
Pilaf de orez cu carne de gainaSe curata carnea si se spala in apa rece, apoi se aureste in ulei incins. Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se lasa...
Mancare de gutui cu carne de gainaSe curata bamele de codite, se spala cu apa calda si se pun intr-un vas emailat. Se toarna peste ele un litru de bors...
Mancare de bame cu carne de gainaCarnea de gasca este foarte sanatoasa. Pentru a prepara gasca in aspic avem nevoie de carne, zarzavat si gelatina.
Gasca in aspicSe spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se spumuieste cand carnea a...
Bors din carne de mielSe spala carnea, se pune impreuna cu maruntaiele de gaina curatate si spalate in mai multe ape sa fiarba intr-un vas acoperit...
Anghemacht din carne de pasareSe spala carnea si se rumeneste in ulei incins, dupa care se acopera cu apa calda si se fierbe la foc mic o jumatate de ora....
Ostropel din carne de gainaSe scoate carnea de pe oase se toaca marunt cu un cutit ascutit si se pune intr-o farfurie adanca, unde se amesteca cu o...
Sarmale din carne de curcan